bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний воркшоп «РЕВІТАЛІЗАЦІЯ ТЕЛИЧКИ»
06.03.2014

Теличка – це 204 гектари занедбаної промислової зони в самому центрі Києва (всього сім кілометрів від Майдану Незалежності) вздовж Дніпра. Каталізатором розвитку цієї зони повинен стати «Арт-кластер» – колишній Експериментальний механічний завод. Серед великої кількості заходів, які вже проходять на цьому арт-кластері, найбільш успішним є фестиваль «Gogolfest». Цей культурний центр може стати лабораторією не тільки для урбаністичних змін промислової  зони Теличка, але й майбутніх змін всього Києва.

Саме тому мета нашого воркшопу – виявити та підвищити потенціал цієї території, а також розробити дієвий проект її розвитку.

Куратором воркшопу є команда Wonderland з Австрії.  Це заснована у Відні спільнота для обміну досвідом, інформацією та знанням молодих фахівців з Європи в архітектурі та містобудівній практиці. З 2002 р. Wonderland ініціює спільні міжнародні проекти для сприяння розвитку та обміну європейським досвідом.

Взявши участь у воркшопі, ви отримаєте цінний досвід співпраці в інтернаціональній команді під керівництвом видатних архітекторів та урбаністів з Європи,  а також місцевих експертів.

Усі кошти за проживання та харчування покриваються організаторами, до того ж відсутня будь-яка оплата за участь у заході.

Для того аби взяти участь у воркшопі на конкурсній основі вам необхідно:

  • Бути випусником або студентом архітектурного ВУЗу з кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра;
  • Обов’язково володіти англійською мовою;
  • Подати власне резюме, мотиваційний лист та сам конкурсний архітектурний проект.

Проекти та анкету необхідно надіслати на електронну пошту [email protected] не пізніше 1 квітня 2014 р. о 18.00. за київським часом.

Більш детальні вимоги до проектів та умови участі за посиланням тут

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.