bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Показ фільму “Під владою сміття” у Морква-клубі
18.03.2014

Морква клуб продовжує Весняні Кінопокази. Запрошуємо 23 березня (неділя) о 16:00 на перегляд фільму "Під владою сміття". Збір біля м.Голосіївська  о 15:00-15-20 (на виході з метро).
 
Це місце - пекло на землі. Але тут живуть люди, хоча ніхто з них не доживає до тридцяти років. Цей пекло створене електронним сміттям, яке нелегально звозять сюди з усього світу - щодня, щогодини … Сюди ніколи не ступала нога туриста. Подорож в пекло - гра зі смертю. Але автори фільму ” Під владою сміття ” вирушили в цей небезпечний шлях, тому що це страшне поселення на краю Західної Африки у водах Гвінейської затоки - маленька проекція світу, яка завтра розростеться до глобальних розмірів. Проекція світу, який дуже скоро опиниться під владою сміття …
 
Найбільше і небезпечніше в світі африканське хай-тек звалище - страшне місце, але не єдине на шляху авторів кіно. Вони облетять пів земної кулі, в спробі показати нашу сучасну цивілізацію з її індустрією споживання, технічним прогресом, зростаючою економікою і культом гігієни … крізь призму сміття. Ми створюємо сміття, а сміття створює нас . Він змінює нашу планету , наші тіла , нашу свідомість. Він має над нами таку велику владу, що в це складно повірити. Сьогодні , гадаючи на купі сміття , вчені і філософи передбачають як мінімум два шокуючих сценарію майбутнього нашої цивілізації. В одному сміття приведе людство до деградації і загибелі. В іншому він нас врятує і навіть підніме на новий щабель еволюції. Так хто ж з них прав, і що чекає нас завтра?
 
Після показу відбудеться обговорення 

Вхід вільний! Захопи з собою смаколики!

Як дібратися: 
Збір на м.Голосіївська в переході біля виходу з метро

Еко варіант пішки до Озера Дідорівка.

 

Контакти

  • Сергій Єфімов
  • 093 762 46 49

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.