bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація методики «Законодавчий театр»
26.03.2014

Запрошуємо познайомитися з методикою «Законодавчий театр», яка є однією з числених технік методології «Театру пригнічених». Презентація відбудеться у Києві 29 березня з 19 до 21.00 .

Щоб зареєструватися на подію, будь-ласка, надішліть лист до кінця четверга, 27 березня на адресу theatrefordialogueua@gmail.com з темою законодавчий театр вказавши своє Імя та Прізвище, контактний номер телефона та коротко опишіть, чому ви хочете прийти на презентацію. Тільки зареєстрованим учасникам буде повідомлено про місце події.

На початку 1990х засновник Театру пригнічених Аугусто Боаль був обраний до міського парламенту Ріо-де-Жанейро. Зрозумівши, що між обраними парламентаріями та їх електоратом зовсім маленький звязок, і користуючись своєю посадою законотворця, Боаль почав поширення Законодавчого театру: спроба демократизації демократії у форматі форум-театру через залучення звичайних людей до написання законів та публічної політики та розширення прав маргіналізованих громад.
Зокрема, Боаль та його колеги продовжували створювати публічні вистави форум-театру, але цього разу під час вистав був присутній юрист у залі, який занотовував усі пропозиції щодо змін, робив узагальнення відповідей різних груп та потім оформлював ці відповіді у вигляді юридичного звіту, який Боаль презентував у Парламенті Ріо-Дер-Жанейро для обговорення. Результат був вражаючим. За два роки понад 13 законів були прийняті і народилася нова форма демократії.

Ініціатива «Театр длія діалогу»

Слідкуйте за нашими новинами:

https://www.facebook.com/theatrefordialogue

https://vk.com/theatrefordialogue

https://www.youtube.com/channel/UCYYcLEEi-OAjl6e8FZX9etA

або пишіть нам на [email protected]

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.