bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Новий КПК України: проблеми застосування і європейські стандарти»
08.04.2014

Запрошуємо зацікавлених експертів взяти участь в роботі круглого столу «Новий КПК України: проблеми застосування і європейські стандарти», що відбудеться 10 квітня в готелі «Русь» за адресою:  м.Київ, вул. Госпітальна, 4 

Початок заходу о 9:30. Реєстрація та ранкова кава о 9:00.

До обговорення учасників будуть запропоновані результати моніторингу та експертних досліджень, що проводилися «Домом Свободи Україна» та Центром політико-правових реформ протягом 2013 року та в період подій Майдану, а також рекомендації щодо удосконалення чинного Кримінально-процесуального кодексу України для забезпечення належного дотримання прав учасників кримінального процесу у відповідності до сучасних європейських стандартів.

До участі в круглому столі будуть запрошені представники Міністерства юстиції України, Міністерства внутрішніх справ України, Прокуратури України, Державної пенітенціарної служби України, а також адвокати та українські і міжнародні експерти з правових питань.

Підтвердити участь у заході можна до 13:00 середи, 9 квітня, надіславши повідомлення на електронну адресу [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.