bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cоціальний фестиваль «Всі разом – за сім᾽ю»
17.04.2014

17 травня відбудеться Всеукраїнський соціальний фестиваль «Всі разом – за сім᾽ю» у Києві та регіонах країни. До участі запрошуються всі бажаючі. Громадським організаціям пропонується долучитися до організації заходу у своїх містах. 

Від координаційного центру Фестивалю учасники можуть отримати макети для друку. Це афіша, банери з сімейними гаслами, прапори і наліпки. Крім того, кожній організації, яка буде проводити у своєму місті такий захід, буде надіслано методичні рекомендації, зразки прес-анонсу та заяви до міської влади.

Захід приурочений до Дня сім’ї (15 травня) та Міжнародного тижня подружжя (15-22 травня). Гасло заходу: «Є родина – Є країна!»

Організатори планують Фестиваль проводити у три етапи.

Перший – це денний блок, який працюватиме зрання і до вечора. Тут функціонуватимуть намети та представницькі майданчики громадських організацій для надання соціальних послуг населенню: сімейне і дошлюбне консультування; прикрашена арка для безкоштовної фотосесії сімей; майданчик для естафет і спортивного змагання між сім’ями; атракціони і батути для найменших тощо.

У другій половині дня – святкова хода та мирне зібрання (мітинг) сімей. Як правило, хода відбувається центральним вулицями міста.

І у вечірньому блоці буде соціальний сімейний концерт за участі співаків, танцювальних колективів та громадських діячів. 

Фестиваль «Всі разом – за сім’ю!» проводиться з 2010 року. Мета – об’єднати зусилля різних громадських організацій для реалізації суспільно корисних програм і ініціатив для оздоровлення українського суспільства. Це суто соціальна акція, яка не має нічого спільного з жодною політичною силою і з жодним політичним рухом. Проводиться на задоволення потреб громади міста і з метою захисту і популяризації традиційних сімейних цінностей, які є запорукою міцної держави!

Контакти координаційного центру: 098 858 48 48 та info (at) vsirazom.ua

Завантажити макети банерів, прапорів, транспарантів та наліпок

Контакти

  • 098 858 48 48
  •  info(at)vsirazom.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.