bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття виставки робіт Івана Марчука та зустріч з митцем
22.04.2014

24 квітня 2014 року о 18:00 в холі Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка (м.Київ, вул. Мельникова, 36/1) відбудеться відкриття виставки картин видатного українського художника Івана Марчука.

На відкритті Марчук буде особисто представляти гостям свої роботи і розповідати історію їх створення.

Також за півгодини до початку презентації, а саме о 17.30 відбудеться творча зустріч митця з молоддю, на якій будуть обговорюватися питання розвитку сучасного мистецтва України, його вкладу у зв’язок між поколіннями, духовний розвиток українського суспільства.

Нагадаємо , за версією видання ” Daily Telegraph ” пан Марчук у 2007 році був включений до списку ста найбільших геніїв сучасності. Він - єдиний українець , якого Міжнародна академія сучасного мистецтва в Римі прийняла до лав “Золотої гільдії “світу .

Іван Марчук - найтитулованіший художник України , лауреат Шевченківської премії. Зараз кожна його виставка - визначна культурна подія. Та визнанню на Батьківщині передували довгі роки випробувань . Все життя Майстра - це боротьба за свободу , пошуки нового і невпинна праця .

Виставка працюватиме з 24 квітня по 20 травня 2014 року в холі Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка за адресою вул.Мельникова 36/1 .

 Запрошуємо Вас зазирнути до таємничого світу мистецтва і скористатися унікальною можливістю безпосереднього знайомства з його творцем лише у четвер, 24 квітня, о 18.00!

 

Контакти

  • Ірина
  •  093-776-73-96

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.