bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Посадовці мають розбиратись у корупції
19.09.2008

У Луганському обласному центрі післядипломної освіти 18 вересня представники організації «Східноукраїнський центр громадських ініціатив» в рамках проекту «Гідна Україна» провели презентацію «Стан корупції в Україні та шляхи її подолання».

Нову інформацію про стан корупції в Україні та в Луганській області прослухало близько 30 посадових осіб районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування Луганщини.

Посадовці дізнались про рівень корупції та про факти корупційних діянь не тільки в Україні, а і в Луганській області. Де зазначалось, що близько 80 % луганців сприймають корупцію як проблему. Але дивно що за загальнонаціональним дослідженням більше 50 % опитуваних цілком виправдовують корупцію. Такі цифри дослідження говорять про непоінформованість громадян про корупцію та її наслідки.
Слухачі погоджувались з результатами досліджень та сприймали інформацію. Вони цікавились можливістю проведення таких презентацій, семінарів та тренінгів в районних містах Луганської області.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.