bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Імітаційно-ігрова сесія «Україна - ЄС»
13.05.2014

Запрошуємо до участі молодих громадських активістів, фахівців з політології, економіки, права, екології, соціальних наук та інших бажаючих.

Мета сесії – визначити ефекти від входження України в Асоціацію з ЄС за допомогою створення сценаріїв соціально-економічного розвитку на основі математичної кількісної моделі.

Захід проводиться Центром Розвитку Суспільства та міжнародним рухом Earth Citizens for Conscious Media (Громадяни Землі за Свідомі Медіа) за підтримки Благодійного Фонду «Богдана Гаврилишина», експериментальної лабораторії кафедри фінансів НаУКМА та Ради експертів Громадської ради Міністерства екології та природних ресурсів України.

Унікальний формат сесії поєднує в собі раціональні та інтуїтивні підходи до аналізу та пошуку вирішення управлінських проблем загальнонаціонального рівня. Робота базується на доробках учасників першої сесії (26 квітня 2014 року) та роботі з експертами між сесіями. Методи роботи – імітаційні ігри та системно-динамічний аналіз. До участі в сесії запрошені провідні експерти у різних дотичних галузях.

Що отримають учасники заходів?

 - Навички групової взаємодії та прийняття рішень у міждисциплінарних командах

-  Базові навички та знання про системне мислення;

-  Досвід формалізації експертного знання;

- Зможуть застосувати отримані за кордоном знання та навички та побачити їх синергію зі знанням експертів в рамках проектної роботи у соціально-економічній проблематиці національного рівня.

Умови участі:

Відбір учасників відбувається на основі конкурсного відбору анкет претендентів. Анкета знаходиться за адресою.

Кількість учасників обмежена.

Необхідно заповнити анкету до 2 ночі 16 травня 2014 р. Відповідь про зарахування буде о 10 годині 16 травня. Якщо ви мешкаєте в іншому регіоні (не Києві та області) ви можете вказати в анкеті побажання про достроковий розгляд – тоді відповідь може бути надана протягом дванадцяти з моменту подачі заявки за умови вмотивованості клопотання.

Якщо ви зацікавлені у темі чи методах роботи, але на вашу думку не відповідаєте фаховим чи кваліфікаційним вимогам заходу ви можете стати волонтером заходу. Волонтери забезпечують технічну та організаційну допомогу, а у вільний час беруть участь у роботі сесії. Для реєстрації у якості волонтера ви заповнюєте все ту саму форму, але вказавши у відповідному полі «у якості волонтера».

Регламент роботи сесії:

Реєстрація починається о 9.30. Робота буде вестися з 10.00 до 18.00 з перервами на обід та каву. Обід та кава забезпечуються організаторами за умови попередньої реєстрації.

Точне місце проведення заходу (у межах центру Києва) буде повідомлено зареєстрованим учасникам окремо.

 

Ведучий:

 Андрій Мірошниченко - Msc in System dynamics, системний аналітик, співголова міжнародної медіа-освітньої організації «Earth Citizens for Conscious Media, м. Київ

 

 Дарина Мірошниченко – журналіст, тренер, спеціаліст у питаннях Жінки і Жіночого, співголова міжнародної медіа-освітньої організації «Earth Citizens for Conscious Media, м. Київ

 Андрій Мигаль – бізнесмен, тренер, консультант, ГО «Центр Розвитку Суспільства», м. Київ.

 Софі Чілінгарова – бізнес-аналітик, тренер, засновниця «Open Urban Lab», м. Санкт-Перербург, після Революції – Київ.

Контакти

  • 067 900 91 97
  •  Андрій

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.