bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-сніданок «Епідемія ВІЛ/СНІДу в столиці – брак коштів чи відсутність політичної волі?»
27.06.2014

2-го липня 2014 року об 11:00 у “Бесідниці” (пров. Т. Шевченка 7/1) розпочнеться прес-сніданок на тему «Епідемія ВІЛ/СНІДу у столиці – брак коштів чи відсутність політичної волі?» для представників столичних та загальнонаціональних засобів масової інформації.

Під час прес-сніданку відбудеться обговорення сучасного стану заходів спрямованих на подолання епідемії ВІЛ/СНІДу у столиці та їх оцінка з боку ВІЛ-сервісних неурядових організацій та державних установ.

Головною темою прес-сніданку буде проблема відсутності фінансування першочергових профілактичних заходів з боку місцевої влади Києва, що може спричинити новий сплеск епідемії вже упродовж найближчих 6 місяців. 

До участі запрошені: головний лікар київського міського центру СНІДу Олександр Юрченко, виконавчий директор Київського відділення ВБО «Мережа ЛЖВ» Лада Булах, представники спільноти людей, що живуть з ВІЛ.

Організаторами заходу виступають ГО «Інституту розвитку суспільних інновацій» та Київське відділення ВБО «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ».

Акредитація проводитиметься до 20:00 1-го липня 2014 року.

Телефон для акредитації представників ЗМІ: (067) 837-8-222, Андрій

 

 

 

Контакти

  • (067) 837-8-222
  •  Андрій

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.