bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Наукові пікніки в рамках польсько-українського проекту
04.08.2014

«Наука єднає Україну!» - під цим гаслом об’єднаються науковці та дослідники, практично, з усіх куточків України.

Польсько-український проект «ScientificFun – наукові пікніки в Україні» чекає на дівчаток та хлопчиків, жінок та чоловіків, гуманітаріїв та технарів цієї осені. Він стартує в Україні: 6 i 7 вересня – Львів; 7 вересня – Тернопіль;  13 вересня – Дніпропетровськ;  14 вересня – Кривий Ріг;  20 вересня – Харків;  21 вересня – Київ;  27 вересня - Луцьк.

«Наука врятує Україну» - цей заклик несе за собою популяризацію науки серед молоді та розвиток новітньої наукової еліти в Україні. У рамках проекту кожен охочий зможе поекспериментувати в  імпровізованій лабораторії, відчути себе дослідником  та поспілкуватися з науковцями.

На поціновувачів наукового мистецтва очікуються такі досліди, як: запалення міні-вулкану, приборкання блискавки, зображення оптичної ілюзії – це далеко не все, що чекає учасників та гостей проекту «ScientificFun – наукові пікніки в Україні». Загалом, організатори готують кілька десятків цікавих дослідів з фізики, хімії, біології, астрономії, психології та економіки.

Стати учасником Наукових пікніків може кожен охочий. Для цього потрібно до 20 серпня заповнити анкету.

Шукайте повідомлення з нашим логотипом – молекулярною собачкою – на вулицях вашого міста, в мережі Інтернет і на сторінці проекту у facebook.

Стань учасником Наукових пікніків - доведи, що наука може бути цікавою!

З приводу будь-яких питань пишіть: [email protected]

Довідково:

Заходи у  рамках проекту «ScientificFun – наукові пікніки в Україні» відбулися у вересні 2013 року у п’яти містах України: Львів, Тернопіль, Київ, Луганськ та Харків. За підрахунками, участь у них взяли близько 16 тисяч юних дослідників та членів їх родин. Рекордна кількість учасників зафіксована у Харкові: на завершальному етапі естафети у першій столиці України свої сили спробували близько 7 000 городян різного віку.

  • Проект проходить за підтримки Фонду «Освіта для Демократії» в рамках програми «Перетворення в Регіоні – RITA» Польско-Американського Фонду Свободи та програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука.

Oрганізатор:

Партнери:

Інформаційні партнери:

Регіональні партнери:

Музей популярної науки і техніки “Експериментаніум”, «Весела наука» — лабораторія наукових розваг, Моя наука, Ландауцентр при Харківському університеті В.Н.Каразіна, MindHack, Creart, Харьковская областная общественная организация ”МИР”, Національний університет «Львівська політехніка, НТУУ ” Київський політехнічний інститут”, Національний медичний університет імені О.О.Богомольця, Криворізький педагогічний інститут ДВНЗ КНУ, Дніпропетровська міська рада, Тернопільська обласна державна адміністрація, Тернопільська міська рада, Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Тернопільський національний педагогічний університет, Тернопільський обласний осередок ВМГО “Молодіжний центр працевлаштування”.

Кількість партнерів постійно збільшується! Якщо Ви бажаєте стати партнером пишіть: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.