bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кiнопокази на Арт-пікніку
11.08.2014

14 серпня, четвер о 21:00 - фільм " Вперед на прорив" 
Вперед на прорив (2003), документальний фільм Рона Манна в головних ролях Вуді Харрельсон і група екологічних активістів, які вирушили у великий тур автобусом на біо-паливі. Тур був названий Простий Органічний Тур (Simple Organic Tour). Фільм дебютував на кінофестивалі в березні 2003 року, і в Торонто фільм на Міжнародному фестивалі в вересні 2003 року, де він отримав премію глядацьких симпатій. Він також був номінований на Genie Award за найкращий документальний фільм. Це документальне кіно про витівки Вуді Харрельсона і його товаришів, як вони подорожують з Сіетла, штат Вашингтон, в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. У спробі поширити повідомлення про зміни, на краще для планети, Вуді та його товариші-“йога-вчитель, шеф-кухар сироїд, фаст-фуд наркоман, і студент коледжу.
Виступають на численних університетських зібраннях, відвідують різні екологічно важливі об’єкті. Ці місця включають виробника паперу з вторинної сировини, фермер що вирощує органічну продукцію, і табір навчання активістів, де люди готують різні методи, щоб протистояти владі. Це приклад індивідуальних і політичних дій по зміні клімату, як протилежна індивідуальним змінам що показані у документальному фільмі No impact man.
 
19 серпня, вівторок о 21:00 - фільм Чотириногий малюк / Babe
Рік випуску: 1995
Країна: США - Австралія
Жанр: Сімейна комедія
Тривалість: 1:31:50
Переклад: Професійний
Режисер: Кріс Нунен
У ролях:
Джеймс Кромувелл, Магда Шубанскі, Міріам Маргуліс, Денні Менн, Хьюго Вівінг, Руссі Тейлор
Опис:
Зворушлива і потішна одночасно, казкова історія про пригоди маленького поросяти йоркширської породи. Всі тварини на фермі Хоггетів мають яскраво виражену індивідуальність і спілкуються між собою на людській мові. Чотириногий малюк, вихований вівчаркою Флай, намагається довести, що свиня годиться не тільки для прикраси різдвяного столу, а здатна виконувати роботу, що вимагає розуму і кмітливості - пасти овець. Пройнятий коханням до всього живого фільм, який можна дивитися без посмішки.

21 серпня, четвер о 21:00 -  Оригінальна назва: Forks Over Knives

Рік випуску: 2011
Жанр: Документальний
Режисер: Lee Fulkerson
Про фільм
“Цей фільм може врятувати вам життя”. Фільм про дослідження американських незалежних вчених про вплив раціону харчування на ймовірність захворювань діабетом, різними видами раку, серцево-судинними, аутоімунними захворюваннями та іншими.
В результаті кілька всесвітньо визнаних вчених і практикуючих лікарів прийшли до схожих і цілком однозначних висновків: вживання білків і жирів тваринного походження є провідним чинником, що провокує розвиток багатьох захворювань. Також в ході досліджень з’ясувалося, що навіть у випадках, коли пацієнти вже виявлялися вражені цими захворюваннями - перехід на повністю рослинну дієту без додавання будь-якого тваринного білка, жиру і промислово перероблених продуктів, не тільки припиняв розвиток цих захворювань, але в деяких випадках звертав їх назад.

Кінопокази проводяться в рамках зеленого кінотеатру на Арт Пікніку

Вхід вільний! 
Захопи з собою ковдру, смаколики, гарячий чай в термосі
 
М.Виставковий центр,  павільйон №4
 
 
 

Контакти

  • 067 444 32 89 (Валентин)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.