bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: пробіг під каштанами, хобіленд, велонавчання, кіновечір, науковий пікнік, йога, фудкорт
05.09.2014

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути! 

Київ

5 вересня 2014 року – 3D Print Conference Kiev. З появою 3D друку, весь світ говорить про про те, що можна роздрукувати за допомогою 3D-принтера. Штучний протез, деталі літака та музична шкатулка - це лише мала частина того, де можна застосувати технології 3D.

Читати більше…

5 вересня 2014 року – перший секретний кіновечір «Кураж Вінтаж». У програмі шедевр чорно-білого кіно з Марлоном Брандо. Кіноперегляди під відкритим небом – традиційне європейськe міськe дозвілля. Це унікальна альтернатива кінотеатру: замість задушливого залу – нічне небо, замість банальних блокбастерів – золота класика кінематографу.

Читати більше…

5-6 вересня 2014 року – арт-виставка «Медвін: рукоділля та хобі». Учасниками заходу стануть понад 200 учасників, будуть проведені більш 100 майстер-класів за різними тематичними напрямками, будуть представлені спеціальні етно-і арт-експозиції.

Читати більше…

6 вересня 2014 року – танцювальна фотовиставка «eMotion». Програма виставки складається з трьох блоків: презентація проекту «KYIV. in motion», Social - кращі знімки з фестивалів, вечірок і open air, Балерина - унікальний фотопроект про дівчину на пуантах в київському метро.

Читати більше…

6 вересня 2014 року –Французький інститут в Україні відкриває свої двері для всіх бажаючих у суботу протягом дня, щоб показати відвідувачам різноманітні сфери діяльності інституту та відповісти на всі питання.

Читати більше…

6 вереня 2014 рікв Арт-просторі Painthouse український кінорежисер, журналіст Ігор Чайка представить україномовну версію свого документального фільму «Острів Крим. Дежавю»

Читати більше...

7 вересня 2014 рік - Квартирник Sleeping Bear

Читати більше... 

6-7 вересня 2014 року – фестиваль Don’t Take Fake. Він присвячений міським субкультурам, вуличній моді, сучасному альтернативному мистецтву та спортивному образу життя. Будуть представлені бренди, великий спортивний майданчик, де можна пограти у бейсбол або гольф, дводенні змагання у скейт-парку, дві музичні сцени, фуд-корт.

Читати більше…

6-7 вересня 2014 року – незвичайний шкільний ярмарок. Подія особлива тим, що вона поєднує в собі дитячі інтелектуальні розваги, безкоштовні майстер-класи, квести, флешмоби, лотерею, дитячий базар, а також шкільний ярмарок.

Читати більше…

7 вересня 2014 року – «Пробіг під каштанами». Наймасштабніший спортивно-благодійний проект в Україні. Останні 14 років учасники Пробігу допомагають дітям з вродженими вадами серця. Кошти, зібрані під час Пробгу, спрямовуються на придбання життєво необхідного медичного обладнання.

Читати більше…

7 вересня 2014 року – Безкоштовне велонавчання з безпеки руху. На цих поїздках ви дізнаєтеся: де і як має рухатися велосипедист у місті, які правила дорожнього руху має знати і виконувати велосипедист, як велосипедисту проїхати великі розв’язки, що означають дорожні знаки, як повернути ліворуч, як проїхати кругове перехрестя та багато іншого. На кожну поїздку треба обов’язково зареєструватися.

Читати більше…

 

Львів

5-8 вересня 2014 року – фестиваль українсько-польського партнерства. Цьогоріч організатори фестивалю вирішили відмовитися від святкових концертів на великій сцені, а натомість більше уваги присвятити ознайомленню із досвідом польських реформ та нинішнього функціонування сфери культури. Події фестивалю розосередяться всім містом.

Читати більше…

5-8 вересня 2014 року – фестиваль електроакустичної музики VOX ELECTRONICA, що презентує своєрідний зріз сучасних напрямків академічної електроакустичної музики. Фестиваль складається з трьох частин: концертів, що презентують різні напрямки сучасної академічної електро-акустичної музики; мультимедійні інсталяції; відкриті лекції, майстер-класи та міні-конференції.

Читати більше…

6 вересня 2014 року – Лекція «Ліві есери в боротьбі за незалежність України». В процесі лекції буде проведено аналіз історичних подій майже сторічної давнини. Лектор розкриє суть ідеології лівого крила партії соціалістів-революціонерів та їх роль в боротьбі за незалежність України.

Читати більше…

6 вересня 2014 року – Віденський Гала-Концерт Йоганна Штрауса. У виконанні симфонічного оркестру K&K Philharmoniker. Художній керівник проекту: Маттіас Георг. Легка для сприйняття, невимушена, чарівна музика створить атмосферу незабутнього свята.

Читати більше…

6 вересня 2014 року – проект «ScientificFun – наукові пікніки в Україні» чекає на дівчаток та хлопчиків, жінок та чоловіків, гуманітаріїв та технарів цієї осені. Це буде свято науки поміж 7 інших українських міст. У рамках проекту кожен охочий зможе проекспериментувати в імпровізованій лабораторії, відчути себе дослідником та поспілкуватися з науковцями.

Читати більше…

6-7 вересня 2014 року – лекції з історії музики. Освітній проект для всіх охочих. Основні теми: Музичні пошуки Ренесансу, концерт у дзеркалах світогляду Бароко, український партесний концерт: як і чому?

Читати більше…

6-7 вересня 2014 року – фестиваль сусідів на Підзамче. Програма складатиметься з виступів музичних колективів, кінопоказів, вуличної кухні, майстер-класів та інших цікавих речей.

Читати більше…

7 вересня 2014 року – YogaDень. Під час йога дня будуть паралельно та послідовно відбуватися ряд подій (заняття з йоги, лекція, пранаями, показ нових колекцій для йоги від провідних дизайнерів, фото виставка, чайна церемонія, розпис мехенді, перегляд кіно).

Читати більше…

 

Інші міста

5-7 вересня 2014 року, м. Кам’янець-Подільський – музичний фестваль «Respublica». Фестиваль сучасного вуличного мистецтва у всіх його проявах: музика, фотографія, танець, метою якого є залучення уваги до культурно- соціальних проблем малих міст.

Читати більше…

5-7 вересня 2014 року, м. Чернівці – поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ . Дійство, побудоване на фундаменті культурної спадщини міста, продукт генної та історичної пам’яті його мешканців. Метою фестивалю є повернення Чернівців на культурну мапу Європи й розвиток діалогу між сучасними українськими поетами та їх зарубіжними колегами.

Читати більше…

 

Підготувала Юлія Герус

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.