bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: фестиваль лего, дні вишиванки, «канські леви», онлайн освіта, таємнича Азія
07.11.2014

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути! 

Київ

7 листопада 2014 року – лекція професора Фолькера Ронге з соціальної комунікації “The newspaper spinnet story continued” за ініціативи Наукового товариства студентів та аспірантів і Видавничо-поліграфічного інституту Національного технічного університету України “КПІ”, а також університету м. Вупперталь. Реєстрація обов’язкова. Вхід вільний.

Читати більше…

7 листопада 2014 року – концерт гурту Epolets в клубі Sentrum. Музиканти запалять сцену презентацією нового альбому DOGMA, який фанати гурту чекали довше ніж Хатіко свого хазяїна. У мережі вже “гуляє” повна версія альбому у шикарній якості, ще є час вивчити слова і підспівувати Паші. Вхід вільний.

Читати більше…

7 листопада 2014 року – філософський семінар “Карнавал в теології постмодерну”, що відбудеться в офісі Програм імені Фулбрайта в Україні. Ви можете долучитися до дискусії про те, чи можна це оцінювати з точки зору “правильно”/”неправильно”, які виклики постають перед людиною і суспільством, які зміни нас чекатимуть далі. Реєстрація обов’язкова. Вхід вільний.

Читати більше…

7 листопада 2014 року – презентацію документального видання “#EUROMAIDAN – History In The Making”. Світ побачить першу книгу, яка досліджує феномен Євромайдану. Видання досліджує і документує Майдан: як історичну подію, набір спільних цінностей, приклад самоорганізації і як художнє явище. Вхід вільний.

Читати більше…

7-9 листопада 2014 року – виставка “Арт-Вояж”, що мандрує. Зберігаючи первинний задум, експозиція дещо змінила своє обличчя – це свідчення руху надходжень, постійне поповнення мистецької збірки новими творами та наше бажання популяризації колекції. Вхід вільний.

Читати більше…

8 листопада 2014 року – Kyiv Market. Розпродаж старого і нового, їжі, напоїв та послуг. Обмін цінностями, енергією, знайомствами та взаємодопомогою. У програмі музика, майстер-класи, одяг, меблі, фото, малюнки, активності та багато іншого.

Читати більше…

8 листопада 2014 року – конференція “MOOCology Conference: майбутнє освіти в Україні”. Конференція покликана об’єднати усіх учасників ринку онлайн освіти та висунути на обговорення питання про його майбутнє в Україні. Вхід вільний.

Читати більше…

8 листопада 2014 року – презентація документального фільму “Crimea Unveiled” (із субтитрами англійською), присвяченого історії кримськотатарського кераміста Рустема Скібіна, змушеного виїхати з Криму після анексії півострова у березні 2014 року. Вхід вільний.

Читати більше…

8 листопада 2014 року – дні азійської культури та кухні. Головними родзинками заходу стануть культурні виступи (музичні і танцювальні костюмовані програми), а також демонстрація приготування національних страв. Також будуть представлені фільми і виставка картин “Азія” відомих українських художників-мандрівників Даніеля Гріна і Марченко Дарини. Вхід вільний.

Читати більше…

8 листопада 2014 року – майстер-клас “Публічний виступ”, що допоможе вам позбутися страху публічних виступів. Весь секрет у тому що зі страхом не потрібно боротися. Потрібно навчитися використовувати його собі на благо.

 Читати більше…

8 листопада 2014 року – вечір сучасного українського кіно у Freud House. На вас чекають українські короткометражні фільми, зустрічі з режисерами початківцями та метрами кіно. Нічого старого: все тільки нове, справжнє та українське.

Читати більше…

8-9 листопада 2014 року – фестиваль реклами “Канські леви”. Надзадача події – показати рекламні ролики з іншої сторони – як мистецькі аудіо-візуальні твори, покликані скоріше визивати бурхливі емоції, аніж продавати, а також познайомити українців із сучасними тенденціями у цьому напрямку.

Читати більше…

 8-9 листопада 2014 року – цикл професійних дискусійних платформ “Share the Culture”, що стосуються побудови цінних і довготривалих зв’язків між учасниками культурного життя. Учасники обговорять теми:
як з’явитися на зарубіжних фестивалях;
як зробити щось з нічого, тобто виживання культури;
як сприяти культурі за кордоном;
міжнародне і міжсекторне співробітництво.Вхід вільний.

Читати більше…

8-9 листопада 2014 року – фестиваль вуличної їжі на арт-заводі Платформа. Цього разу вирішили зібрати з усієї країни закусочні на колесах. Крім цього, будуть майстер-класи, подарунки від учасників та розіграш поїздки на двох до гастро-туру по Кіпру.

Читати більше…

8-9 листопада 2014 року –“Дні науки” - це цікаві лекції, демонстрації, експерименти та екскурсії від науковців провідних наукових інститутів та установ України для всіх незалежно від віку та обсягу знань. Вхід вільний.

Читати більше…

8-9 листопада 2014 року – фестиваль LEGO в ТРЦ “Більшовик”. В рамках фестивалю: конкурсне будівництво City Arctic,  весела анімація і майстер-класи, частування для дітей від Фрузі та Світоч, подарунки для учасників сімейного будівництва. Вхід вільний.

Читати більше…

9 листопада 2014 року – лекція Романа Пятковки “Вчитися і вчити фотографії”, де говоритимуть про фотографію як про частину сучасного мистецтва , про “культурологічне” осмислення матеріалу, про академічну освіту у галузі фотографії і професійних навичках, про важливе і відживше свій час, про необхідне і марне, про зміну підходів до вивчення фотографії і, якщо бажаєте, про зміну самого світу. Вхід вільний.

Читати більше…

9 листопада 2014 року – тематичну екскурсію під назвою “Виробництво художнього твору”. Зазвичай вважається, що мистецький твір є продуктом одного митця або колективу митців. Однак виробництво творів куди складніша процедура, що залучає не лише митців, а й різноманітні практики, які в експозиції лишаються “поза кадром”. Вхід вільний.

Читати більше…

9 листопада 2014 року – прем’єра фільму “Час вичерпано”, книжкова автограф-сесія і відверта розмова Ігора Померанцева з двома жінками. Приблизно за півтори години “Метаморфози звуку” заінтригують глядачів дискусією про портрет і автопортрет у книжках та фільмі пана Ігоря. Вхід вільний.

Читати більше…

   Львів

7-8 листопада 2014 року – Лекції Віталія Вишинського. Мистецтвознавець розповідатиме про двох композиторів. Теми лекцій: “Арнольд Шенберг:новий час, нова людина, нова музика”,”Творчість Ігоря Стравінського, або Що виражає музика”. Вхід вільний. 

Читати більше…

8 листопада 2014 року – фестиваль важкої музики “Завантаження”. Без політики. Без комерції. Без стереотипів. Без обмежень – альтернатива є у кожного! Відповідальність, чесність, зміни. Зміни, які почнуться з Тебе.

Читати більше…

8-9 листопада 2014 року – Погулянка: живий простір для людей. Воркшоп з облаштування громадського простору. Воркшоп розпочнеться з обговорення облаштування громадського простору Погулянки, розглядатимуться вже створені впродовж попередніх років проекти. Реєстрація обов’язкова.

Читати більше…

8 листопада 2014 року – Квест: дорогою в Франківськ, умовами якого є добратись автостопом до сонячного Франківська, виконати умови та завдання організаторів, повернутись до Львова і весело провести час. Щоб подорожувати не обов’язково купувати квитки, мучитись у задушних автобусах та підлаштовуватись під розклад “Укрзалізниці”.

Читати більше…

8 листопада 2014 року – Арт-проект “Завтра”. Проект базується на презентації етнографічного матеріалу, зібраного у трьох найбільших містах України (Львів, Київ, Харків) в перші дні громадських протестів (Євромайдан) до сутичок на вул. Грушевського в м. Києві і містить представлені на полотні уявлення громадян про майбутній шлях розвитку України.

Читати більше…

8 листопада 2014 року – OneDayShop: масовий розпродаж одягу. Це не просто одноденний магазин, а привід прийти і гарно провести час в чудовій атмосфері з приємними людьми. На вас чекає: багато чоловічого та жіночого одягу провідних фірм світу; хендмейди, аукціони та безліч конкурсів. Вхід вільний.

Читати більше…

9 листопада 2014 року – концерт єврейської музики: “Від покоління до покоління”. У концерті виступить Камерний хор Вищої музичної школи імені Ференца Ліста, диригент – проф. Юрґен Пушбек. Захід відбувається за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Читати більше…

9 листопада 2014 року – Арт-зустріч від гурту “АтмасферА”. Всі, хто хотів відірватись від сьогоднішніх напрягів і просто відпочити у компанії веселих людей, сердечно запрошуємо на творчу акцію “Mantra Diving”.

Читати більше…

9 листопада 2014 – відкрита дискусія про мову.  Тема: “Українська мова латинкою: так, ні, можливо?” Участь попередньо підтвердили: Андрій Любка, Алла Татарченко, Іван Лучук, Влодко Костирко, Орест Друль, Юрко Зелений.

Читати більше…

9 листопада 2014 року – кулінарна школа: смузі та мюслі-батончик. Приходьте та ви зможете навчитись самостійно зробити: здоровий та смачний перекусон - енергетичний батончик, зелений смузі з додаванням різних секретних інгредієнтів. Готуємо енергетичні страви зі смаком осені.

Читати більше…

9-10 листопада 2014 року – Дні вишиванки.  Свято підняття патріотичного духу жителів міста пройде під гаслом  “Одягни вишиванку — цінуй українське”.У процесі заходу відбудеться ознайомлення молоді з героїчною спадщиною нашої писемної еліти (поетів, письменників) та широкого інформування населення щодо української культури та писемності.

Читати більше…

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.