bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перформанс про Майдан, зустріч з Мюнхгаузеном та пристрасті у «Валентинів день»
20.11.2014

Найближчими днями на киян чекають перформанс про Майдан, зустріч з Мюнхгаузеном та пристрасті у «Валентинів день».
В рамках діяльності Центру науки та мистецтва DIYA (розташований у павільйоні кіностудії Довженко) 22, 23 та 26 листопада відбудуться покази вистав у виконанні столичних театрів. Організатори: ГО «Міжнародний соціально-культурний проект «Джойфест» та Мала академія наук України.
 
Нещодавно започаткований благодійний театрально-просвітницький проект продовжує дарувати можливість киянам та гостям міста безкоштовно відвідати ряд вистав, представлених кращими народними та професійними театрами Києва.
 
У День свободи 22 листопада о 18:00 до вашої уваги поетичний та видовищний перформанс «Маніфестъ, котрий народився майже рік тому під час подій Євромайдану та присвячений Небесній сотні.» Вистава про свободу, революцію, кохання, життя. Виконує Театр «Студія 5.1».
 
У неділю 23 листопада о 18:00 Театр «Маскам Рад» представляє славетну водночас філософську та ліричну трагікомедію від відомого драматурга Григорія Горіна «Той самий Мюнхгаузен». Де знаходиться межа між правдою та брехнею? Чи так необхідно жити під гнітом жорсткого суспільства? Чому не можна зрікатися від самого себе та своїх мрій? Як боротися за своє кохання? Про це і про все інше у виставі «Той самий Мюнхгаузен».
 
У середу 26 листопада о 19:00 на глядачів чекає зворушлива вистава за п'єсою Івана Вирипаєва «Валентинівдень» у виконанні акторів Театру-студії Splash. Ця вистава є продовженням п'єси Михайла Рощіна "Валентин і Валентина", де розповідалося про нещасливе кохання двох юних осіб, котрим батьки не давали бути разом. "Валентинів день" - це мудрий доказ того, що справжнє кохання неможливо заборонити. Цим тільки можна зламати життя. На вас чекає історія саме про справжнє кохання, справжні пристрасті і справжні людські трагедії.
 
Нагадаємо, театральне життя Центру науки та мистецтва DIYA почалося з проведення Другого міжнародного фестивалю народних театрів та аматорського мистецтва JoyFest та показом вистави "Ікар" від Театру "Студія 5.1". У грудні на відвідувачів майданчику Diya чекають покази кращих зразків світової драматургії, дитяча новорічна програма та цікаві майстер-класи з акторської майстерності.
 
Адреса: пр. Перемоги, 44; ст.м. Шулявська; центральна прохідна кіностудії ім.О. Довженко (павільйон Малої академії наук України "Diya").
 
Вхід безкоштовний для усіх! Запрошення для входу на територію кіностудії можна отримати на прохідній у день проведення перед виставою.
 
Партнери ГО "ДЖОЙФЕСТ"
 
Співорганізатори: Мала академія наук України, Центр науки та мистецтва "Diya" та НІАМ "Київська фортеця"
 
Генеральний інформаційний партнер міжнародного фестивалю JoyFest: Інформаційна агенція ГолосUA
 
Головний інтернет-партнер проектів: перший український сайт авторскої журналістики "фрАза.ua"
 
Партнери: театр Володимира Завальнюка "Перетворення", адвокатське об'єднання "Сюткін і Партнери", журнал про сучасну культуру "ШО", портал "Музеї України", проект, салон гардин "Gardinium", портал ГУРТ, міський портал 44.ua, журнал "Колесо жизни", міський портал "7buttons".
 
 

Контакти

  • http://www.joyfest.info/index.php/ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.