bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: дівочі ворожіння, благодійний ярмарок та барахолка, музичний вікенд
05.12.2014

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних.

Київ

5 грудня 2014 року – Human Rights Concert «Make Some Noise!». В межах Марафону написання листів відбудеться концерт на підтримку жертв порушень прав людини. Під час цього заходу, ви зможете не лише послухати якісну музику, але й написати листи на захист тих, хто цього потребує. Вхід вільний. Читати більше.

5 грудня 2014 року – концерт «Cinema: звукові картини». В межах проекту «Класика по п’ятницях» камерний ансамбль «Артехатта» запрошує на концерт, де буде представлена музика театру та кіно. Читати більше.

5 грудня 2014 року –  лекція Мирослава Мариновича, українського правозахисника, публіциста, релігієзнавця, члена-засновника Української Гельсінської групи. В рамках Відкритого Університету Майдану. Реєстрація. Читати більше.

5-6 грудня 2014 року – німецько-український діалог про перспективи фотографії в Німеччині та Україні.  У програмі: урочиста частина, основу якої складе доповідь фотографа Кирила Головченка «Чужа Батьківщина» та презентація його фоторобіт, воркшоп про особливості фотографічної освіти, круглий стіл на тему «Сучасне візуальне мистецтво: образне мислення та освіта», долучитися до яких запрошуються художники, куратори, галеристи, викладачі, студенти та всі зацікавлені люди. Вхід вільний. Читати більше.

5-6 грудня 2014 року – конференція «Журналістські розслідування в Україні та Європі: досягнення, проблеми та перспективи розвитку». Головна тема конференції – це безпека: фізична, цифрова, юридична, психологічна. Окрема увага буде приділена журналістиці даних та візуалізації даних. Вхід вільний. Читати більше.

5-6 грудня 2014 року – передноворічна виставка-ярмарок «МЕДВІН: Рукоділля. Подарунки до Різдва». На виставці представлять безліч матеріалів для рукоділля, роботи майстрів в різних техніках рукоділля, майстер-класи для дітей та дорослих, спеціалізовану виставку печворку та багато іншого. Вхід вільний. Читати більше.

6 грудня 2014 року – благодійний ярмарок, в якому візьмуть участь представники більш 30 дипломатичних місій іноземних держав в Україні. На ярмарку представлять різноманітну національну продукцію – це страви національної кухні, одяг, побутова техніка, електроніка, різноманітні сувеніри. Читати більше.

6 грудня 2014 року – перформанс «Перехрестя». В межах акції представлять ретроспективу минулих найвідоміших перформансів колективу, серед яких інсценізація ДТП, маніпулювання натовпом, дослідження поведінки людей у критичних ситуаціях тощо. Крім того, учасники проекту долучаться до народних українських гулянь та побачать нові хореографії, що досліджують естетику поведінки вуличних протестів, самоорганізацію та питання визначення лідерів. Вхід вільний.Читати більше.

6-7 грудня 2014 року – фестиваль екстремального короткого кіно «100 фільмів за 100 хвилин 2014». Це повноцінні фільми, кожен із яких апелює до глядача та розповідає історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину. Тут ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно без обмежень за темою, автором та іншими факторами. Читати більше.

7 грудня 2014 року – благодійна барахолка «The New Old» на  арт-заводі Платформа. Цього разу допомагаємо двом благодійним фондам: Таблеточки та УББ з проектом Частинка серця. Захід некомерційний. Все організовано силами і засобами волонтерів. Читати більше.

7 грудня 2014 року – дівочі ворожіння та козацькі вечорниці на «Мамаєвій Слободі».  Долучайтеся до відтворення давніх добрих Наддніпрянських обрядів наших прабабусь та прадідусів, скуштуйте на вечорницях духмяного хмільного вишняку чи слив`янки та потанцюйте під супровід троїстих. Дрес-код заходу – вишиванка. Читати більше.

Львів

5-7 грудня 2014 року – фестиваль «Нове британське кіно». У програмі  прем’єрні кінопокази, прес-конференції та спецпроекти, присвячені кращим новим фільмам Великобританії. Читати більше.

5-7 грудня 2014 року – джазовий марафон «Jazz Bez», який традиційно поєднує міста України і Польщі. На гостей чекає багато якісної, розумної, експериментальної, емоційної музики від виконавців з цілого світу, а також традиційні джем-сейшени. Читати більше.

5-7 грудня 2014 року – музичний вікенд у кав’ярні «Штука». Цього тижня в програмі фортепіанний концерт Марії Паньків, вечір гітарної музики Володимира Партики, концерт гурту Джошуа Претта. Вхід вільний. Читати більше.

6 грудня 2014 року – концерт Sophie Villy. Найголовніше, що вам потрібно знати: про неї пише британський The Guardian, пісні звучать на BBC Radio 1, концерти проходять в Нью-Йорку і Каліфорнії, а її музику важко описати словами. Саме тому варто прийти. Читати більше.

6 грудня 2014 року – ART-pixel CG-conference. Творча конференція з насиченою програмою, в якій візьмуть участь провідні спеціалісти в 3D графіці, спецефектах, відео пост-обробці, анімації, 2D і Гейм арту. Читати більше.

6-7 грудня 2014 року – свято для солдата. Збираємо новорічні подарунки нашим бійцям на передовій, щоб у кожного з них було хоча би маленьке свято. Вони зустрічатимуть Новий Рік у окопах, аби ми з вами могли-таки святкувати. Читати більше.

7 грудня 2014 року – Львівські Вело Покатульки. Збір біля пам’ятника Шашкевичу. Прокатаємося містом, а потім на каву. Читати більше.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.