bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар-відкритий простір «Пошук рішень для проблем національних меншин та мігрантів»
22.01.2015

Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Представництво Міжнародної організації з міграції в Україні запрошують громадських активістів, блогерів, журналістів, науковців, посадових осіб органів місцевого самоврядування,  громадян – всіх кого цікавить проблеми національних меншин та мігрантів в Україні до участі у семінарі-відкритому просторі «Пошук рішень для проблем національних меншин та мігрантів в Україні».

Захід відбудеться 28 січня 2015 року у м. Київ із 14.00 до 19.00. 

Про формат заходу. Відкритий простір - це технологія, яка дозволяє різним групам та людям, різним за соціальними статусами та світоглядними поглядами знайти енергію для взаємодії, співпраці для вирішення складних проблем,  які здається не мають однозначних рішень. Одна із особливостей методу полягає у тому, шо учасники самостійно організовують процес навчання та вирішення проблем, формуючи порядок денний зустрічі. Більше інформації про технологію «відкритий простір» можна прочитати англійською мовою тут: www.openspacetechnology.com; www.openspaceworld.org.

Захід не буде лекційним або формальним, а навпаки - інтерактивним та максимально відкритим. Він передбачає можливість поділитися думками, помріяти і попрацювати разом із однодумцями та тими, хто дотримується іншої точки зору,  вималювати чітку стратегію і план дій, де кожен зможе обрати свою частину відповідальності.

Кількість учасників обмежена. Про точне місце проведення буде повідомлено після реєстрації.

Для участі у заході потрібно не пізніше 26 січня 2015 р. до 24:00 заповнити коротку онлайн-анкету та надіслати її організаторам.

Участь у семінарі безкоштовна.

Контактна особа: Яна Салахова, [email protected] (044)-568-50-15

 

Контакти

  • Контактна особа: Яна Салахова
  • [email protected] (044)-568-50-15

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.