bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ярмарок громадських ініціатив «Соціальний Vitamin»
03.02.2015

Харків, 21 лютого, лофт«Новое место» (ул. Академика Павлова, 44Б) 12:00-17:00

«Соціальний Vitamin» – унікальний для Харкова захід, що збере під одним дахом розмаїття громадських та творчих ініціатив міста.

У день ярмарку «вітамінізовані» активісти розкажуть, як вони роблять наше суспільство сильнішим та стійкішим до різних загроз.

До ярмарку долучаться понад 30 ініціатив, зокрема:  еко-активісти, лікарняні клоуни, архітектори-урбаністи, зоо-захисники, хакери, студентські, благодійні та мистецькі організації, проекти міжнародних молодіжних обмінів, ініціативні групи допомоги військовим АТО, мирним жителям та вимушеним переселенцям тощо. Захід проходитиме у форматі Opеn Space: організації презентуватимуть свою діяльність і кожен охочий зможе поспілкуватись з ними у вільному форматі.

Також у межах заходу відбудеться Фото-Сушка (тематика фото - соціальний активізм). Відвідувачів чекатимуть майстер-класи від організацій-учасників, рецепти успіху позитивних змін у суспільстві від харківських активістів та мистецькі акції. Протягом всієї події можна буде подивитись тематичні відео та посмакувати корисними веганськими стравами. 

https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%BE%D1%86%D1%96%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B9-Vitamin/1587900301443789

ВК https://vk.com/soc_vitamin

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.