bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: День усіх закоханих, екскурсія, майстер-класи, виставки, концерт, тренінг з вокалу
13.02.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за розповідь про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних вихідних та чекаємо на Ваші коментарі й враження про заходи, на яких Вам поталанило бути!

Львів

13-15 лютого 2015 року – виставка «Вовняний талісман». Валяння з вовни – давнє ремесло, історія виникнення якого сягає сивої давнини. Властивість вовни звалюватися підказала сама природа. За легендою перший валяний килим виник в ковчезі Ноя. З того часу люди почали використовувати вовну для утеплення домівок, створення одягу та елементів декору.

Читати більше...

14 лютого 2015 року – День св. Валентина у Шевченківському гаю. Майстер-класи та конкурси у парку до Дня всіх закоханих. Любов є початком усіх добрих справ! Вона об’єднує закохані серця, будує сім’ю, спонукає до жертовності одного заради іншого! Саме такої любові спрагла людина сьогодні і саме таку любов благословляв св. Валентин.

Читати більше...

14 лютого 2015 року – фотовиставка «Інша любов». «Інша любов» – це інші фото, почуття, світ. Через свої погляди на фотографію команда Wedding Brothers прагне показати закоханих по-новому.

Читати більше...

14 лютого 2015 року – концерт «BARVINSKY DUO».  Це унікальне явище в інструментальному виконавстві України і Польщі – на межі східної та західної Європи.

Читати більше...

Київ

14 лютого 2015 року – безкоштовний тренінг «Час Співати!» для тих, хто хоче дізнатися свій голос краще, розкрити його сильні сторони і позбутися недоліків.

Читати більше...

14 лютого 2015 року – К99 представляє курс «Як зрозуміти сучасне мистецтво». Авторський курс Тетяни Цвелодуб допоможе наблизитися і розібратися в основних напрямках мистецтва XX-початку XXІ століття крізь призму психоаналізу.

Читати більше...

13-15 лютого 2015 року – ярмарок «Кохання української творчості».  Українські виробники будуть представлені у 5 зонах: «одяг-взуття-аксесуари», «сувеніри-подарунки-декор-іграшки-товари для рукоділля та дому», «косметика», «прикраси» та «кулінарія». Крім того, на відвідувачів чекатиме насичена програма для дітей і дорослих, яка включатиме цікаві майстер-класи, участь у благодійному аукціоні та флеш-мобі.

Читати більше...

13-15 лютого 2015 року – виставка дизайнерів «Лінія як мова серця». Благодійний показ молодих українських дизайнерів для збору коштів на закупівлю медикаментів для постраждалих у зоні АТО.

Читати більше...

Дніпропетровськ

13-15 лютого 2015 року – ярмарок авторських робіт. День святого Валентина – особливе свято, на яке прийнято дарувати щось особливе. Подарунки, в які вкладено тепло, ніжність і звичайно любов. На виставці ви знайдете саме такі вироби для своїх найближчих людей.

Читати більше...

14 лютого 2015 року – дитячий майстер-клас «Валентинка своїми руками». У День закоханих люди в усьому світі дарують один одному маленькі валентинки, тим самим висловлюючи почуття до близької людини. Згідно з усіма традиціями, її потрібно виготовити своїми руками. Адже тільки тоді вона вбере всі ті емоції, які потрібно передати коханій людині.

Читати більше...

14 лютого 2015 року – Free walking Tour. Безкоштовні тури вже давно проводять у містах Європи, де вони користуються шаленою популярністю. Грошова винагорода гіда залежить від того, наскільки він зацікавить людей своєю розповіддю. Адже в кінці саме туристи вирішують скільки заплатити екскурсоводу.

Читати більше...

Аудіо-версію слухайте в подкасті на ГУРТрадіо

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.