bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція щодо передачі медичного обладнання за результатами благодійної акції
19.02.2015

20 лютого 2015 року о 12:00 в приміщенні Українського національного інформаційного агентства «УКРІНФОРМ» відбудеться прес-конференція зі звітністю витрачених коштів та передачі медичного обладнання в дитячі лікарні України.

Медичне обладнання закуплено за результатами 9 акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» та призначене для діагностики та лікування вад зору у дітей. Близько 50 одиниць якісного вартісного устаткування вже встановлюється в обласних дитячих лікарнях України.

Окрім як дітям, на цьому обладнанні, лікарі зможуть надавати медичну допомогу українським військовим, чиї травми пов`язані з очами.

Євгенія Баранська, Голова правління Фонду:«Зазвичай, наша допомога адресована саме дітям, однак ми не маємо права лишатись осторонь нагальних проблем українського суспільства».

Нагадаємо, за результатами ІХ акції ВБФ « Серце до серця» — «Я хочу бачити життя» вдалося зібрати 2 746 228,35 гривень, завдяки яким і стало можливим поліпшення стану технічного забезпечення офтальмологічних відділень.

Організатор: Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця».

У прес-конференції візьмуть участь: представники Міністерств України, лікарі-спеціалісти в галузі офтальмології, спонсори та представники благодійного фонду.

Запрошуємо представників ЗМІ приєднатися до події:

Українське інформаційне агентство «Укрінформ»

Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16

20 лютого 2015 року

12:00

Акредитація та додаткова інформація:

Марина Ятленко

(093)605-30-20

(099)621-28-39

[email protected]

Довідкова інформація:

Всеукраїнський благодійний фонд «Серця до Серця» - благодійна організація  www.sercedoserca.com.ua, засновано у 2006 році за прототипом благодійного фонду «Великий оркестр святкової допомоги» www.wosp.org.pl, який понад 20 років успішно функціонує у Польщі.

Місія Фонду – допомога маленьким українцям шляхом надання їм в користування медичного обладнання, поліпшення технічного забезпечення дитячих лікувальних закладів України; розвиток волонтерського руху, виховання молоді у дусі небайдужості, відповідальності за своє оточення та майбутнє, сприяння набуття ними міжнародного досвіду та активної громадської позиції.

Діяльність Фонду реалізується шляхом збору благодійних коштів під час всеукраїнської щорічної акції. Акція, тривалістю 3 тижні, проходить одночасно у всіх містах України. 100% зібраних коштів йдуть на закупку медичного обладнання, попередньо визначеного лікарською радою. Лікарська рада складається із обласних профільних лікарів та збирається раз на рік для визначення обладнання згідно потреб кожної області.

Одним із проектів ВБФ «Серце до серця» є щорічний музичний фестиваль Woodstock Ukraine www.woodstock.in.ua.

Серед Амбасадорів Фонду:  Кузьма Скрябін, Наталія Валевська, Маша Собко, Павло Зібров та інші.

Команда «Серце до серця»  - це об’єднання активних небайдужих українців, які вірять, що краще майбутнє нашої нації в наших руках.

За роки діяльності Фонд заручився підтримкою Міністерства охорони здоров’я, Міністерства сім’ї, молоді та спорту України, Міністерства соціальної політики, Міністерства освіти, Міністерства культури України. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.