bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: лекторій, мандри, кінопокази, свінг, Oscar Shorts, Вечори пам’яті Революції Гідності
20.02.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Україні. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні, якщо розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних та чекаємо на Ваші коментарі та враження про заходи, на яких Вам поталанило бути! 

Київ

20 лютого 2015 року – прем’єра стрічки «The Heavenly Hundred of Maidan Square».  Фільм створений відомим німецьким продюсером та режисером Крістіаном Зайделем, який розповідає про долі людей, які були вбиті на Майдані у Києві, а також про долі та відчуття їхніх дружин, дітей, батьків, родичів та друзів. 

Читати більше…

20 лютого 2015 року – лекція «Масовий туризм і образ Києва в путівниках (1860-ті – 1920-ті)». Курс лекцій присвячено актуальним питанням історії Києва в період урбаністичної модернізації. Лекції орієнтовані на тих, хто цікавиться урбаністикою, історією, культурологією, архітектурою. Вхід вільний.

Читати більше…

20-21 лютого 2015 року – Відлуння Міжнародного фестивалю документальних фільмів «Їглава». Відкривається програма майстер-класом режисера Мартіна Душека  та дискусією «Сучасне неігрове кіно. Чесько-український досвід». Учасниками виступлять чеські документалісти  -  Їржі Стейскал, Мартін Душек, Філіп Ремунда та Тереза Свадошева.

Читати більше…

20-22 лютого 2015 року – вечори пам’яті Революції Гідності.

Читати більше…

20-22 лютого 2015 року – Ніч Oscar Shorts. Напередодні церемонії вручення премії «Оскар» українських кіноманів чекають Ночі Oscar Shorts. У програмі – три колекції короткометражок 2013–2014 року, що отримали номінацію Кіноакадемії в категорії найкращий короткометражний фільм.

Читати більше…

20-21 лютого 2015 року – документальна п’єса «Щоденники Майдану». В п’єсі звучать живі голоси свідків, учасників протесту, які ще не знають, що буде завтра. Ви будете разом з ними дізнаватися про побиття студентів, штурм Майдану, про події на Інститутській та Грушевського.

Читати більше…

20-22 лютого 2015 року – арт-форум «Пам’ятаю. Зима, що триває». Це міждисциплінарна мистецько-дискусійна платформа, мета якої об’єднати небайдужих людей навколо спільної пам’яті про Майдан і бачення майбутнього України. Захід складається із музичної, виставкової, лекційно-дискусійної, театральної, освітньої, дитячої програм і кінопоказів.

Читати більше…

22 лютого 2015 року – океан добра Kyiv Market 7.0. Організатори обіцяють гарний настрій, нову локацію, багато учасників та цікаву програму. Цього разу через відносно невелику локацію фестиваль добрих справ буде складатися більшою часткою із стендів з новими товарами та декількох благодійних ініціатив.

Читати більше…

 Львів

20 лютого 2015 року – лекторій: «(Не)Відомий Домбас: історичні міфи та культурні реалії». Львівський музей історії релігії спільно з Асоціацією музеїв і галерей міста Львова запрошує всіх охочих на лекторій Лесі Гасиджак.

Читати більше…

21 лютого 2015 року – благодійний показ фільму «Бути чи не бути». Сьогодні картина вважається однією з найкращих антивійськових та антифашистських фільмів. Зібрані кошти будуть передані на потреби вояків АТО.

Читати більше…

21 лютого 2015 року – літературно-музичний вечір в гостях у Fredra.61. Олена Баркова з програмою «…ГОВОРИТИ…». Атмосферні читання. Це і казки без віку, і намальовані словами фрагменти життя, які не бачать очі, але якими живе Душа.Супроводжуватиме читання огортаюча музика скрипки та гітари від Романії Мілян.

Читати більше…

20-22 лютого 2015 року – вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. У рамках програми заходів із вшанування відбудеться мовчазна хода пам’яті, екуменічна панахида та урочисте покладання квітів, патріотичний забіг. Захід відбуватиметься без політичних прапорів та виступів. 

Читати більше…

22 лютого 2015 року – кіносценарні читки. Усіх запрошують на читання кіносценаріїв. В тебе є ідея фільму? Приходь і розкажи про своє майбутнє кіно. Презентуй свій проект та отримай чесний фідбек. Форма розповіді про ідею/проект довільна.

Читати більше…

22 лютого 2015 року – школа бюджетних мандрів. Всі, хто цікавиться мандрами запрошуються. Ти дізнаєшся: як відкрити шенген візу, як подорожувати за рахунок ЄС, як пересуватись Європою дешево або й безкоштовно. Вхід вільний.

Читати більше…

22 лютого 2015 року – свінгова вечірка. На вас чекатиме двогодинна вечірка: Джаз і Лінді Хоп! Ви зможете насолодитись музикою відомих ретро і сучасних джазових гуртів, потанцювати,поспілкуватись і просто гарно провести час в хорошій компанії.

Читати більше…

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.