bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Приватні та громадські організації визначатимуть стратегію міського позашкілля
03.03.2015

4 березня 2015 року о 12.00 у конференц-залі департаменту освіти та гуманітарної політики міськвиконкому відбудеться міжсекторальне обговорення «Програми розвитку позашкільної освіти в м. Черкаси на 2015-2020 роки».

Обговорити та внести свої пропозиції запрошуються громадський, приватний сектор надання позашкільної освіти, а також працівники департаменту освіти, фінуправління та представники виконкому. Метою обговорення є залучення до Програми комерційних структур, що займаються дітьми без бюджетної підтримки.

Відповідно до цієї програма відбуватиметься фінансування позашкілля на найближчі 5 років. Учасники заходу безпосередньо зможуть вплинути на пріоритети, завдання та напрямки бюджетних витрат на виховання дітей.

Обговорення здійснюється в рамках проекту «Забезпечення громадського впливу у сфері розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси». Його реалізує Черкаська обласна благодійна фундація «Паритет» у співпраці з Департаментом освіти та гуманітарної політики Виконавчого комітету Черкаської міської ради у партнерстві з департаментом фінансової політики міськради. Проект здійснено за фінансової підтримки Фундації ПАУСІ, Європейського Союзу та Центральноєвропейської ініціативи. 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.