bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Kyiv Scientific, львівська кава, Бах Маратон, день поезії, DocudaysUA, Кіно проти течії
20.03.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Львові. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!

Київ

20 березня 2015 року – кінопоказ стрічки «Престиж». Роберт і Альфред – фокусники-ілюзіоністи, які на рубежі XIX і XX століть змагалися одне з одним в Лондоні. З роками їхня дружня конкуренція на професійному підґрунті переростає в справжню війну. Вхід вільний.

Читати більше…

20 березня 2015 року – запуск музичної машини. Костя Копосов перед усіма охочими проведе запуск власноруч створеної музичної машини, яка створює унікальні художні полотна з відображеною на них музикою. Вхід вільний.

Читати більше…

20 березня 2015 року – перша зустріч спільноти Kyiv Scientific. Завітайте, щоб познайомитися із завзятим поціновувачем технічних цікавинок з Geek Workspace Дімою Румянцевим. Він розкаже про те, як наукові коворкінги в університетах зможуть сприяти розвитку інноваційних процесів в Україні. Вхід вільний.

Читати більше…

20-22 березня 2015 року – фестиваль документального кіно DocuDaysUA. Цьогорічні покази об’єднані темою «Пропаганда». Увага всіх українців прикута до війни на Сході, яку називають гібридною, бо розв’язана вона задовго до пострілів, у першу чергу, зброєю медіа та пропаганди. Чесне документальне кіно здатне захистити від цієї зброї. Вхід вільний.

Читати більше…

21 березня 2015 року – концерт гурту «ДахаБраха». Це багаторічний експеримент у царині космології людської душі. Він ґрунтується на вірі наших предків, теорії хаосу та метафізиці пісенної творчості народів світу. Із цього синтезу і бажання створювати музику не лише усвідомленою, але й одухотвореною, гурт виокремив свій стиль, з якого власне формується новий епос.

Читати більше…

21-22 березня 2015 року – виставка «Внутрішнє місто». Це новий проект відомої української художниці Ілони Сільваші, до якого входить серія живописних полотен, виконаних у авторській комбінованій техніці. Вхід вільний.

Читати більше…

21-22 березня 2015 року – Kiev Food & Wine Festival: вино і поезія. Формат фестивалю передбачає зони активності: головна сцена, з якої будуть читати українські топові письменники. Лекційна зона – винороби, поети діляться досвідом. Зона відпочинку та розваг – м’які пуфи і дивани, настільний футбол і теніс, настільні ігри та легка музика.

Читати більше…

22 березня 2015 року – сезон українських фільмів «Кіно проти течії»: зустріч із режисером Ігорем Подольчаком та показ фільму «Delirium» (марення). Це другий фільм кінорежисера Ігоря Подольчака. Кінострічку знято за мотивами повісті «Індуктор» Дмитра Бєлянського.

Читати більше…

Львів

20 березня 2015 року – відкриття Lviv Film Center. Це реорганізований та оновлений колишній кінотеатр «Сокіл». Він поєднуватиме функції освітнього центру та кінотеатру незалежного авторського кіно. На гостей чекають концерт гурту K402, показ українських короткометражок і гостина.

Читати більше…

20 березня 2015 року – презентація нової театральної програми від Британської Ради. Програма складатиметься з трьох багатоетапних конкурсів, які нададуть можливість українським режисерам, кураторам, театрам попрацювати з іноземними колегами над створенням британо-українських копродукцій.

Читати більше…

20-22 березня 2015 року – виставка  Тараса Полатайка «Війна. 11 Портретів». Промовистий лаконізм великоформатних монохромних фотопортретів на експозиції виставки вражає найдужче. Вхід вільний.

Читати більше…

20-22 березня 2015 року – великий художній проект «Не Я», присвячений Жінці. Метою проекту є довести, що кожен із нас вплутаний у цей вагомий аспект сучасності, а розмови про жіночі міфи та правди не лише стосуються тебе, а й впливають на функціонування у світі. Якою є свобода жінок у країнах з теократичною формою устрою? Вхід вільний.

Читати більше…

21 березня 2015 року – Бах Маратон. Це 24 години живого виконання творів Й. С. Баха одночасно в декількох локаціях міста музикантами з України та з-за кордону. Ця масштабна музична подія присвячена святкуванню 330-ї річниці від дня народження визнаного Генія Музики.

Читати більше…

21 березня 2015 року – показ кінофільму «Мамочка» – остання стрічка улюбленця фестивалів і кінокритиків, канадського режисера-вундеркінда Ксав’є Долана. Фільм продовжує ключову тему його ранніх робіт – тему складних стосунків матері і сина, що балансують між любов’ю та ненавистю.

Читати більше…

21 березня 2015 року – день поезії у сквері св. Юра. Запрошуємо всіх приєднатися до святкування всесвітнього дня поезії та завітати до скверу св. Юра на поетичний пікнік: попити чаю, почитати вірші, можливо, навіть під тиху приємну музику.

Читати більше…

22 березня 2015 року – кавова альтернатива: історія, кава, методи, рецепти, дегустації, майстер-клас. Що таке кава, звідки взялася, де росте, як поширюється і в чому секрет такої популярності? Вхід вільний, реєстрація обов’язкова.

Читати більше…

Аудіо-версію матеріалу слухайте на ГУРТрадіо

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.