bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акція «Врятуй життя дитини»
24.03.2015

З 1 по 30 квітня 2015 року відбудеться десята Акція Всеукраїнського благодійного фонду, під гаслом «Врятуй життя дитини». Цього року кошти збирають на закупівлю медичного обладнання в реанімаційні відділення дитячих лікарень.

В усіх обласних центрах благодійники об`єднаються, щоб зібрати на медичне обладнання саме в свою обласну дитячу лікарню.

На сьогодні, за результатами успішної роботи фонду протягом 9 років, ми спостерігаємо укріплення довіри та велику  зацікавленість акцією ЗМІ, відомих артистів, спортсменів, політиків, дипломатів.

Акція буде проходити десятий рік і за цей час набула загальнонаціональної підтримки. За 9 років діяльності, волонтерами «Серце до серця» було зібрано 23 264 788,98 гривень. На всі ці кошти було закуплено понад 1400 одиниць медичного устаткування, яке передали в обласні дитячі лікарні та в користування маленьким українцям. За результатами IX акції 2014 року волонтери зібрали 2 746 228 грн. 35 коп. для допомоги дітям з вадами зору, на які закупили 51 одиницю новенького устаткування.

За принципами акції, збір коштів проводять волонтери по всій Україні. У кожному місті є обласний координатор фонду, який організовує та контролює роботу штабів у своїй області. Для забезпечення прозорості акції, відкриття скриньок та перерахунок коштів здійснюють банківські працівники у присутності представників органів влади і волонтерів. Кожен волонтер отримує звіт про зібрані ним кошти.

Запрошуємо Вас підтримати хорошу традицію і допомагати разом з нами!

Більше інформації на www.sercedoserca.com.ua

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.