bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

VIІ молодіжний дебатний форум «Бердянський ринг-2015»
26.03.2015

Молодіжний клуб «Співдружність» м. Бердянська оголошує про проведення VIІ Молодіжного дебатного форуму «Бердянський ринг-2015» з 7 до 10 травня 2015 на базі пансіонату «Славутич» (м. Бердянськ, Запорізька обл.) за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні  в рамках проекту «Знай свої права»

Головна мета форуму – формування політико-правової культури молоді, лідерських якостей, подолання стереотипів серед молоді, виховання толерантного ставлення один до одного, обмін досвідом між дебатерами та тренерами з різних регіонів України та ближнього зарубіжжя

В рамках форуму пройдуть «круглі столи», дискусії, конкурс юних ораторів, майстер-класи, суддівський семінар, показова гра, чемпіонат з дебатів. Турнір проходитиме за Всесвітнім форматом шкільних дебатів (World Schools Debate Format) і складатися з чотирьох кваліфікаційних раундів, півфіналів та фіналів трьох треків: українського / російської / англійської (по 12 команд в кожному треку). Для учасників буде організована екскурсія містом та цікава культурна програма.

Кого ми чекаємо

Учасників з України та інших країн, які володіють українською, російською або англійською мовою, з наступними статусами:

- Дебатер (школярі 8-11 класів);

- Тренер \ супроводжуючий;

- Суддя.

Умови участі можна знайти на сторінці http://vk.com/id178317649

З питаннями просимо звертатися на електронну пошту або за телефонами: Марина Едуардівна Масютіна (+380504848693), e-mail: [email protected]

Дедлайн подання: 25 квітня

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.