bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Фундація розвитку громад» оголошує про акцію для демобілізованих солдат
27.03.2015

З 18 березня по 1 травня в Україні проходить демобілізація. Тож чоловіки, які були прикликані у перші хвилі мобілізації, а також солдати, які відслужили рік на Сході країни, повернуться до дому. Як стверджує речник інформаційного відділу Антитерористичної операції Владислав Селезньов, під демобілізацію підпадає 35 тисяч 300 осіб.

Звичайно радість за повернених до дому солдат безмежна, однак не потрібно забувати й про тих воїнів, які продовжують залишатися на передовій. Тож, аби допомогти нашим захисникам ГО «Фундація розвитку громад» закликає усіх демобілізованих передати волонтерам свою амуніцію й інші речі, які будуть у нагоді учасникам АТО.

«Ми впевнені, що демобілізовані хлопці позитивно віднесуться до нашої ініціативи. Вони на власні очі побачили ті жахливі умови, в яких приходиться захищати Батьківщину й розуміють, що потреби солдат неймовірно великі: оптика, розгрузки, наколінники, спальні мішки, рюкзаки, карабіни, тактичні рукавиці, балаклави, форма, взуття, засоби гігієни, продукти… Держава не може повністю забезпечити кожного. Ми, в свою чергу, робимо усе, що можемо, однак і цього недостатньо. Тож надіємося на свідомість демобілізованих воїнів, які можуть допомогти…», – стверджує одна із організаторок акції Юлія Євпак.

Організатори кажуть, що вже мають прецедент: військовий із 14 бригади Юрій зараз демобілізувався та приніс власну розгрузку волонтерам. «Коли віддавав розгрузку, то розповідав, що отримав її в подарунок від волонтерів. Розуміє, що вона потрібніша в АТО, а не в нього в Торчині. Ми її передамо розвідникам 14 бригади, яким зараз збираємо допомогу», – повідомляє координатор благодійних програм ГО «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.

Принести необхідні речі кожен небайдужий може в офіс ГО «Фундація розвитку громад» (м. Луцьк, вул. Шопена 11, Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки, 2-ий поверх). Крім того, можна перерахувати кошти на розрахунковий рахунок: № 26009055504051 ПАТ «КБ ПРИВАТБАНК», м. Луцьк, МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135.

Усі зібрані кошти будуть витрачені на потреби військових в зоні АТО. Пам’ятайте, ВАША допомога – України перемога!

Переглянути звіти за виконану роботу та направлену солдатам допомогу можна на офіційному сайті організації – http://vogofrg.org/, а також у соціальних мережах.

Контакти

  • Фундація розвитку громад
  • [email protected]
  • (0332) 724098
  • http://vogofrg.org/
  • м. Луцьк
  • вул. Шопена 11
  • Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки
  • 2-ий поверх

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.