bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У неділю МНС вчитиме лучан правильно поводитися у надзвичайних ситуаціях
27.03.2015

Представники Управління ДСНС України у Волинській області проводитимуть 29 березня (неділя) з 10:00 до 17:00 просвітницьку роботу серед населення, розповідатимуть про види небезпеки, порядок надання людині першої домедичної допомоги та навчать правильно діяти у випадку надзвичайних ситуацій і в разі виявлення підозрілих чи вибухонебезпечних предметів. Присутні також зможуть потренуватися виконувати непрямий масаж серця та штучне дихання на комп’ютеризованому манекені.

«Зараз дуже важливо зосередити увагу громадян на тому, що потрібно допомагати один одному, долучатися до спільної справи, хто як може: хтось малюнками, хтось ділом, хтось фінансами… Ми теж готові долучитися до допомоги. Все для того, аби люди були захищені від надзвичайних ситуацій», – стверджує начальник сектору взаємодії із ЗМІ та роботи із громадськістю управління ДСНС України у Волинській області Володимир Нестеров.

Організатори – ГО «Фундація розвитку громад» та управління ДСНС України у Волинській області – запрошують лучан долучитися до навчально-профілактичної роботи та взяти із собою дітей!

Контакти

  • Фундація розвитку громад
  • [email protected]
  • (0332) 724098
  • http://vogofrg.org/
  • м. Луцьк вул. Шопена 11 Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки 2-ий поверх

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.