bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Фестиваль писанок, Французька весна, виставка фіалок, велопробіг, творчі зустрічі
03.04.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Львові. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!

Київ

3 квітня 2015 року – кінопоказ «Івін А» в межах проекту «Героїчний Make-up». Фільм за мотивами оповідання А. Кіма «Зупинка в серпні». Тема показу – «Солдат: кризовий герой Перебудови».

Читати більше…

4 квітня 2015 року – англійські вихідні: майстер-клас з виготовлення свічки з мощини. Після того, як ми розкриємо вам наші знання таємниці виготовлення свічки, ми разом їх оздобимо. Кожен учасник матиме власноруч виготовлену свічку і декоровану за велінням вашої уяви. Вхід вільний.

Читати більше…

4 квітня 2015 року – творча зустріч та воркшоп з митцями Каміль Бессе та Мікаелем Пріжаном, художниками, дизайнерами та ілюстраторами. Французькі ілюстратори завітали до Києва, щоб попрацювати над творчими інтерпретаціями столиці разом з українськими художниками. Вони створюватимуть обкладинки «The Parisianer». Вхід вільний.

Читати більше…

4 квітня 2015 року – вулична вистава «Я – мрія…». Під час відкриття Французької весни дзвіниця та купольний ансамбль Святої Софії на 20 хвилин засяють мозаїчним зображенням. За допомогою цих зображень буде змальовано довгий шлях – шлях до свободи.

Читати більше…

5 квітня 2015 року – показ найкращих робіт з минулорічного KISFF. Мета заходу – не тільки нагадати атмосферу фестивалю та зустрітися зі старими друзями, але й допомогти кінотеатру «Кінопанорама». Всі зібрані кошти підуть на відновлення повноцінної роботи кінотеатру після пожежі, що сталася декілька місяців тому.

Читати більше…

5 квітня 2015 року – тематична екскурсія «Текст в тексті, або як сучасне мистецтво вписане в об’єктивну реальність». Спираючись на роботу літературознавця та культуролога Юрія Лотмана, учасники навчаться сприймати твори мистецтва як тексти, що можуть і повинні бути прочитаними. Участь безкоштовна.

Читати більше…

5 квітня 2015 року – виставка фіалок. На виставці представлять більше 1000 сортів квітучих фіалок, стрептокарпуси, бегонії, епісциї, колумнеї та інші кімнатні рослини. Також можна буде отримати безкоштовно кваліфіковану консультацію про вирощування та агротехніки кімнатних рослин.

Читати більше…

5 квітня 2015 року – фестиваль здорової їжі «Best Food Fest». На гостей чекають презентації еко-новинок, дегустації, безкоштовні консультації фахівців, навчальні майстер-класи від кращих спеціалістів зі здорового способу життя, правильного харчування та медицини.

Читати більше… 

Львів

3 квітня 2015 року – майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки в межах фестивалю «Блокпост надії». У межах заходів всі охочі та небайдужі матимуть змогу ознайомитися з творчістю, присвяченою бійцям, а саме – з фотовиставкою і поезією молодих авторів. Вхід вільний.

Читати більше…

3-5 квітня 2015 року – Французька весна, що є національною та місцевою подією й представляє сучасну французьку культуру та французьку культуру Львова. Цього року на гостей чекатиме безліч культурних, освітніх та розважальних заходів, а також фестиваль паркуру.

Читати більше…

3-5 квітня 2015 року – Фестиваль писанок. Просто неба відкриють галерею писанок, де презентують понад півсотні півметрових авторських писанок. Родзинкою стане трьохметрова писанка із використанням елементів художнього ткацтва та дерев’яних символів із етнічними мотивами.

Читати більше…

4 квітня 2015 року – зустріч із Софі Ламброшіні у книгарні «Є». Розмова піде про книжку «Les ukrainiens». Софі знайомить франкомовних читачів із українським народом, апелюючи до того, що з репортажів, зроблених нашвидкуруч, читач-слухач-глядач не може скласти враження про народ – про те, як із ним поводилася історія, на яких географічних, соціальних зламах він перебував.

Читати більше…

4 квітня 2015 року – скрипкова феєрія. Ділитися власними юнацькими переживаннями та вражати віртуозністю будуть студенти та аспіранти кафедри скрипки. У програмі твори Н. Паганіні, Ф. Крейслера, К. Шимановського, Е. Ізаї, М. Лисенка, Є. Станковича.

Читати більше…

4 квітня 2015 року – «Велопробіг 50 км» у межах екологічного фестивалю «Декорація». Мета заходу – привернути увагу львів’ян та жителів області до проблем екології, здорового способу життя, а головне – популяризації екологічно чистого виду транспорту – велосипеду.

Читати більше…

4-5 квітня 2015 року – майстер-клас із писанкарства. В Парку Культури Юлія та Олеся розкажуть про символіку писанки та покажуть, як їх правильно писати різними техніками. Реєстрація обов’язкова.

Читати більше…

Аудіо-версію матеріалу слухайте на ГУРТрадіо

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.