bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Фестиваль писанок, виставки, Великодні ярмарки, мастер-клас петриківського розпису
09.04.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться Великодніми вихідними в Києві та Львові. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам свят!

Київ

10-12 квітня 2015 року – виставка, присвячена українським казкам «Було, мовляв, не було». Організатори влаштовують безкоштовні майстер-класи, лялькові вистави за участю зірок і пропонують дітям розмалювати найбільшу казкову розмальовку в Україні. «Було, мовляв, не було» – соціально-освітній проект, покликаний відродити у наймолодшої аудиторії інтерес до традиційної української казки, розповісти історію і показати різноманіття героїв.

Читати більше...

10-12 квітня 2015 року – Сонячний Великдень. Великдень – благодатне свято, що об'єднує сім'ї, радує наші душі і наповнює серця теплом, любов'ю і добротою. Проект «Сонячний Великдень – 2015» представить понад  500 творів українського декоративно-прикладного мистецтва.

Читати більше...

11-13 квітня 2015 року – Великдень у Стародавньому Києві. Під час святкування в парку «Київська Русь» можна буде зануритися в епоху, приховану в глибині минулих років.

Читати більше...

10-11 квітня 2015 року – Всеукраїнський благодійний Великодній ярмарок. Протягом трьох днів відвідувачі зможуть взяти участь у майстер-класах різного формату, а саме – освоїти ази народного мистецтва за участю народних майстрів, які продемонструють традиційну техніку народних ремесел, пов'язаних з підготовкою до великодніх свят.

Читати більше...

10-12 квітня 2015 року – майстер-клас із петриківського розпису. Петриківський розпис можна назвати національним брендом української культури та мистецтва. З його допомогою прикрашали декоративним розписом побілені стіни над вікнами та дверима і печі в багатьох регіонах України: на Київщині, у південних областях, на Поділлі, Полтавщині та Дніпропетровщині. На майстер-класі ви познайомитеся з секретами петриківського розпису і створите прикрасу для свого будинку – розписну дощечку.

Читати більше...

Львів

10-12 квітня 2015 року – Фестиваль писанок. Просто неба відкриють Галерею писанок, де презентують понад півсотні великих авторських писанок. Родзинкою Галереї стане трьохметрова писанка з використанням елементів художнього ткацтва та дерев’яних символів із етнічними мотивами. До створення рекордної фестивальної писанки долучиться Львівська дитяча школа народних мистецтв під куруванням митця Лілеї Квасниці та відома художниця Уляна Нищук-Борисяк.

Читати більше...

10-12 квітня 2015 року – виставка-конкурс «Весняний Салон».  У виставці беруть участь майже всі секції спілки: живописці, керамісти, склярі, текстильники, графіки, скульптори. Щороку «Весняний Салон» згуртовує навколо себе майже дві сотні професійних художників Львівщини. Метою заходу є висвітлення стану сучасного професійного мистецтва Львова, відродження та продовження традицій художніх салонів.

Читати більше...

10-12 квітня 2015 року – відкриття Гелереї ЛНАМ. Робота Галереї розпочнеться зі збірної виставки кращих студентських робіт, презентованих усіма випускаючими кафедрами.

Читати більше...

12 квітня 2015 року – Великодній ярмарок у Львові. Тут можна придбати різноманітні святкові сувеніри, прикраси, вироби народних ремісників, поласувати смаколиками національних кухонь і поринути у світ душевних розваг для усієї родини. На захід приїдуть народні майстри з Львівської, Тернопільської, Херсонської, Полтавської та Донецької областей.

Читати більше...

Аудіо-версію слухайте на ГУРТрадіо

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.