bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція відкриття Проекту Підтримки Протезування в Україні
22.04.2015

Спеціалісти з різних регіонів України прибудуть до Києва щоб взяти участь у проекті, по закінченню якого матимуть змогу забезпечувати якісне протезування та реабілітацію на місцях за державний кошт. Щонайменше 5 кандидатів на складне протезування рук та ніг, серед яких є чоловіки та жінки, безкоштовно отримають функціональні протези, включаючи міо-електричні. Навчатимуть українських протезистів спеціалісти американської організації «Простетика», основною діяльністю якої є вдосконалення навичок складного протезування спеціалістів в країнах де це необхідно. 

Спікери

Роман Ващук, Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні. 
Антоніна Кумка, керівник Проекту Підтримки Протезування в Україні, представник Євромайдан Канада при Конгресі Українців Канади Торонто. 
Джон Батздорф, сертифікований протезист, президент Міжнародної Асоціації Протезування і Ортопедії в США, президент і засновник ГО «Простетика». 
Василь Шевченко, Перший заступник Міністра соціальної політики України. 

Запрошені

Команда протезистів Канади та США. 
Учасники, що отримають протези. 
Протезисти та реабілітологи з різних міст України. 

Для детальнішої інформації та акредитації звертайтесь за телефоном (063)1895986 або пишіть на [email protected]. Контактна особа Катерина Сторожук. 

Організатори проекту: Євромайдан Канада, Конгрес Українців Канади відділу Торонто та Канадсько-Українська Фундація. 

Медичні радники проекту – др. Джордж Лучків (Канада) і др. Оксана Сивак (Україна). 

Підтримку проекту надають: Міжнародна Асоціація Протезування та Ортопедії в США, організація «Простетика», Громадська Організація «Підмога.інфо», Міністерство соціальної політики України. Технічну підтримку з української сторони надає протезно-ортопедична майстерня «Ортотех-Сервіс». 

Значну фінансову підтримку проекту надaли Канадсько-Українська Фундація та Світовий Реабілітаційний Фонд, а також громадськість. Партнер Проекту в Україні ГО «Підмога.інфо».

Контакти

  • (063)1895986

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.