bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акція «Містечко щасливих сердець»
23.04.2015

У день фіналу X Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» зафункціонує «Містечко щасливих сердець». У зеленій зоні нашої столиці волонтери будуть створювати святковий настрій та запрошувати долучитися до благодійності. 26 квітня з 10:00 до 17:00 у парку Т. Г. Шевченка відбудеться ряд цікавих заходів для малечі та дорослих:

  • майстер-класи з дітьми з петриківського розпису, ліпки з глини, витинанки, вироблення ляльки-мотанки;
  • аквагрим;
  • благодійний ярмарок солодощів та хенд-мейд виробів;
  • «фото-сушка»;
  • фотосесія з зірковими амбасадорами Фонду;
  • небайдужі лакарі на спеціальному обладнанні проведуть перевірку тиску, зору, серця і крові на цукор для всіх бажаючих;
  • тренінги з надання першої медичної допомоги тощо.

Цього року благодійна акція «Серце до серця» проходить під гаслом «Врятуй життя дитини» і спрямована на закупівлю реанімаційного обладнання в дитячі лікарні. Кошти, зібрані у Києві підуть на реанімаційне обладнання в центр дитячої кардіології і кардіохірургії.

Акредитація та додаткова інформація:

 (044) 278-40-19, (093) 605 30 20

[email protected]

Довідкова інформація:

Всеукраїнський благодійний фонд «Серця до Серця» - благодійна організація  www.sercedoserca.com, засновано у 2006 році за прототипом благодійного фонду «Великий оркестр святкової допомоги» http://www.wosp.org.pl/, який понад 20 років успішно функціонує у Польщі.

Місія Фонду – допомога маленьким українцям шляхом надання їм в користування медичного обладнання, поліпшення технічного забезпечення дитячих лікувальних закладів України; розвиток волонтерського руху, виховання молоді у дусі небайдужості, відповідальності за своє оточення та майбутнє, сприяння набуття ними міжнародного досвіду та активної громадської позиції.

Діяльність Фонду реалізується шляхом збору благодійних коштів під час всеукраїнської щорічної акції. Акція, тривалістю в 30 днів, проходить одночасно у всіх містах України. 100% зібраних коштів йдуть на закупку медичного обладнання, попередньо визначеного лікарською радою. Лікарська рада складається із обласних профільних лікарів та збирається раз на рік для визначення обладнання згідно потреб кожної області.

Серед Амбасадорів Фонду: Остап Ступка, Маша Собко, Наталія Валевська, Павло Зібров та інші.

Команда «Серце до серця»  - це об’єднання активних небайдужих українців, які вірять, що краще майбутнє нашої нації в наших руках.

Контакти

  • (044) 278-40-19
  • (093) 605 30 20

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.