bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський мирний проект «МИ Разом»
30.04.2015

#murazom Вінниця запрошує! Три активні матусі, три небайдужі громадські діячі, які представляють ГО “ЧАС.ОПИС” (Марина Присняк), ГО “Територія мам” (Валентина Ткачук)  та БФ “Родинний-Дім” (Оксана Мельник) ініціюють Всеукраїнський мирний проект “МИ Разом”, який діятиме з 10.05 до 24.08.2015 на всій території Украни та за її межами.

Головна мета проекту – сприяти становленню миру в Україні через власні вчинки та дії. Ми щиро вважаємо, що українці вміють об’єднуватись, разом будувати мирне сьогодення і майбутнє. Мир починається із кожного: з душі, з родини, з дому, із спілкування та партнераств. Все це РАЗОМ сприяє МИРу в щасливому суспільстві загалом. Якщо ви хочете приєднатись до нас і створити СИНЕРГІЮ, витратіть 3 хв. вашого часу і заповність анкету і ми обов’язково з вами зв’яжемось! 
P.S.МИ Разом зможемо більше і… надзвичайно вдячні за перепост!

10 травня, а це водночас і День Матері, у місті Вінниця пройде велопробіг (деталі тут https://vk.com/event91909483) та благодійний он-лайн аукціон для допомоги Денискові Проценко (деталі тут https://vk.com/club88199485). Приєднуйтесь до нас! МИ Разом зможемо більше!

Контакти

  • 0975476857

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.