bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація «Історії успіху: село як простір молодіжних ініціатив»
04.05.2015

Чи можна сьогодні успішно втілювати в життя громадські і культурні ініціативи в українському селі? Особливо, якщо тобі 13–16 років? Учасники програми неформальної громадянської освіти сільської молоді «Майстерня сільських ініціатив» власним прикладом доводять, що це реально. У четвер 7 травня о 17 годині в Києві у приміщенні Ґете-Інституту (вул. Волоська, 12/4) відбудеться відкрита презентація ініціатив, які учасники втілили цієї весни.

 Екологічні толоки, кінотеатр просто неба, фабрика ялинкових прикрас, шкільний кабінет на природі – це лише декілька ініціатив, які вже діють в Чигиринському районі Черкаської, Косівському районі Івано-Франківської та Олександрівському районі Донецької областей. На відкритій презентації їх буде представлено 25 у цікавий інтерактивний спосіб, і буде можливість безпосередньо поспілкуватися з героями цих історій – командами ініціатив.

«МАЙСТЕРНЯ СІЛЬСЬКИХ ІНІЦІАТИВ» – програма неформальної громадянської освіти молоді в Україні, створена для сільської молоді, віком до 18 років, яка прагне реалізувати себе локально та втілювати ініціативи у своїх громадах, які спрямовані на соціальний, культурний та освітній розвиток. Програма розширює мережу нових форм навчання для сільської молоді та сприяє розвитку волонтерства на селі. Цього року старт програми відбувся у трьох цільових регіонах України – Донецькій, Івано-Франківській та Черкаській областях.

 Ми готові надати вам професійні фотоматеріали із заходу та будь-яку потрібну інформацію на ваш  запит.

Захід у Facebook: https://www.facebook.com/events/817167401710769/

Сторінка програми: https://www.facebook.com/MaysternyaNaSeli

Контакти

  • PR-координаторка проекту «Діалог заради змін» в Україні
  • Юлія Кнюпа
  • 093 826 86 42
  • 050 773 16 45
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.