bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч «Які конфлікти інтересів виникають серед місцевих чиновників» у Черкасах
05.05.2015

6 травня у Черкасах відбудеться  символічний день профілактики корупції. В цей день заплановано публічні обговорення з питань врегулювання конфлікту інтересів в органах публічної влади за участі перших осіб області та міста, керівників структурних підрозділів ОДА та МВК, ексІПП та громадських експетів. Журналісти запрошуються на тематичний прес-брифінг.

Кілька місяців експерти досліджували конфлікти інтересів, які виникають у міськраді та виконкомі. 234 чиновник мерії та депутат міськради дали відповіді на майже 100 питань спеціалізованої анкети. 6 травня відбудеться презентація цього дослідження та експертне обговорення результатів. У обговоренні запланована участь директора програми «Політичний процес та належне врядування» Українського інституту публічної політики Ігоря Шевлякова, міського голови Сергія Одарича, членів виконкому міськради, депутати міськради, керівники профільних громадських об’єднань міста.

Експертна дискусія на тему: «Через врегулювання конфлікту інтересів до профілактики корупції» відбудеться о 14:30 у приміщенні конференц-зали МВК (каб.206).

Аналогічні дослідження проведені по обласним органам публічної влади. Відповідна експертна дискусія відбудеться о 10:00 каб. 440 ОДА щодо врегулювання конфлікту інтересів у ОДА та облраді. Участь у ній візьме голова ОДА Юрій Ткаченко, депутати обласної ради, високопосадовці ОДА та апарату облради.

Також у заходах запланована участь представників профільних громадських об’єднань Черкащини. Їм для участі необхідно зареєструватися за гіперпосиланням http://bit.ly/konf-int.

Представники ЗМІ запрошуються на прес-брифінг за участі міським головою та експертів проекту о 14:00 у каб. 206 МВК.

Проект «Через врегулювання конфлікту інтересів до профілактики корупції» реалізує Фундація «Паритет» за підтримки Виконавчого комітету Черкаської міської ради та Українського інституту публічної політики. Даний проект фінансується Європейським Союзом. Погляди, висловлені в даній публікації, не обов’язково відображають погляди Європейської Комісії. (This project is funded by the European Union. The views expressed in this publication do not necessarily reflect the views of the European Commission.)

Контакти

  • Сергій Слинько
  •  0938633688
  •  0674731152
  •  0665011931
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.