bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: День Матері, Art Picnic, молоде українське кіно, День пам’яті та примирення
08.05.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Львові. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!

Київ

8 травня 2015 року – концерт «Чехія» в межах проекту Friday Classics. Будуть виконані твори класиків 20-го століття – Богуслави Мартінової і Леоша Яначека, а також загадкового автора першої половини XIX століття – Антоніна Рейха, творчість якого є знаковою для чеської сучасної музики.

Читати більше…

8-10 травня 2015 року – молоде українське кіно. У прокат культурного центру «Київ» виходить альманах короткометражних ігрових фільмів «Кров», «Мужицький ангел» та «Сонет 132» українського режисера Ірини Правило. Фільми альманаху об’єднані темою становлення особистості, що набуває актуальності у час становлення нації.

Читати більше…

8-10 травня 2015 року – масштабний OPEN-AIR фестиваль Kiev May-Art Picnic. У програмі фестивалю підтримка молодого українського кіно, конкурс графіті, виставка тату-майстрів, купольний кінотеатр, майстер-класи з техніки декупаж, жива музика.

Читати більше…

8-9 травня 2015 року – святкування Дня Перемоги й Дня пам’яті та примирення у Києві. У програмі: церемонія вшанування пам’яті жертв Другої світової війни, акція пам’яті «Перша хвилина миру», флешмоб на Хрещатику, парад військового оркестру, покладання квітів до могили та інші.

Читати більше…

10 травня 2015 року – святкування Дня Матері у ботанічному саду ім. Гришка. Заплановані висадження саджанців японських сакур та кущів півоній, майстер-класи із виготовлення оберегів для мам та волонтерок, ярмарок солодощів та виробів ручної роботи.

Читати більше…

10 травня 2015 року – святкування Дня Матері у парку Київська Русь. На Вас чекають різноманітні вистави театру під відкритим небом, веселі розваги і неповторна архітектура стародавнього міста. Особливим сюрпризом стане прем’єра міні-мюзиклу про материнську любов.

Читати більше…

Львів

8 травня 2015 року – коротка ніч у Львівському кіноцентрі – ніч найкращих короткометражних фільмів за останні 5 років. Програма – сюрприз, список фільмів роздаємо на місці, сендвічі+кава гарантовані.

Читати більше…

10 травня 2015 року – показ плівкового кіно. Найскандальніший фільм 1970-х років «Нічний портьє». 
В українських кінотеатрах фільм з’явився лише влітку 1992 року, коли був офіційно закуплений для прокату на теренах СНД.


Читати більше…

10 травня 2015 року – вечір пам’яті Кузьми та перегляд концерту. Заспіваймо так, щоб він там, на небі, почув та усміхнувся. Послухаймо те, що Андрій намагався донести до нас протягом життя, адже найкраще, що ми можемо зробити для нього зараз, – врешті почути його слова та зрозуміти головне – «ти сам собі країна, зроби порядок в своїй голові».

Читати більше…

10 травня 2015 року – львівська дитяча залізниця відкриває сезон. Свято подвійне, адже цього року дітям презентують докорінно оновлений потяг. У програмі: відправлення «Вітерця» у перший безкоштовний рейс, солодкі гостинці, ігри, конкурси.

Читати більше…

10 травня 2015 року – святковий концерт «Музична Веселка» до Дня Матері. Концерт камерно-вокальної музики за участю студентів Львівської національної музичної академії ім. М.Лисенка. У програмі – твори українських та зарубіжних композиторів ХІХ-ХХ ст. різних стилів і жанрів.

Читати більше…

Аудіо-версію матеріалу слухайте на ГУРТрадіо

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.