bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: фестиваль кіно, тиждень реформ, OneDayShop, Sunday Breakfast, феєрія-казка
22.05.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Львові. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!

Київ

22-23 травня 2015 року – фестиваль авторського документального кіно. У програмі кінопокази та майстер-класи. У фестивалі беруть участь фільми з Нідерландів, Естонії, Канади, Фінляндії, Данії, Швейцарії, Франції, Мадагаскару, Нової Зеландії. Стрічки демонструються мовою оригіналу з англійськими субтитрами. Вхід вільний.

Читати більше…

22-23 травня 2015року – тиждень реформ пам’яті Кахи Бендукідзе. У програмі: цикл лекцій від провідних реформаторів та інших непересічних лекторів; презентація та обговорення плану реформ із бізнесом, громадськими організаціями, молодими реформаторами. Вхід вільний.

Читати більше…

22-24 травня 2015 року – фестиваль американського кіно «Незалежність». Традиційно фестиваль представить актуальну програму з документальних та художніх фільмів різної тематики. Відвідувати покази документального кіно в кінотеатрі «Київ» можна буде безкоштовно.

Читати більше…

23 травня 2015 року – UAmade Fest OPEN AIR – фантастичне поєднання найкращого відпочинку, найдивовижніших товарів, найсмачнішої їжі. Майданчик на воді подарує прохолоду спекотним днем, а ввечері перетвориться на затишно освітлене місце для романтичних зустрічей.

Читати більше…

24 травня 2015 року – Kiev Sunday Breakfast. На одному майданчику зберуться англійські, американські, французькі, шотландські, італійські, каталонські, бразильські, азіатські і українські сніданки. Для любителів здорового харчування готуватимуть вегетаріанські, веганські і фітнес-сніданки. Всього в пікніку візьме участь 40 учасників. Крім їжі, можна буде повправлятися у спортивних змаганнях (петанк, крокет), орендувати велосипед і покататися по парку.

Читати більше…

Львів

22-24 травня 2015 року – фестиваль короткометражного кіно Wiz-Art. Цього року глядачі побачать близько 100 коротких метрів із різних куточків світу, серед яких також дитячий показ анімації «Шортики». Крім кінопоказів, на гостей фестивалю чекають зустрічі з українськими та іноземними режисерами і сценаристами, майстер-класи, лекції у межах освітнього блоку – Wiz-Art Film School та концерти.

Читати більше…

22-24 травня 2015 року – фестиваль музичного мистецтва «Віртуози». На сцені Львівської філармонії виступлять музиканти з десяти країн. Фестиваль відкриє увертюра-фантазія «Ромео і Джульєтта» Петра Чайковського, симфонічна сюїта Миколи Римського-Корсакова «Шехеразада», симфонія-концерт для віолончелі з оркестром.

Читати більше…

23 травня 2015 року – OneDayShop на ринку зброї «Під Арсеналом». Цього разу на вас чекає не тільки маркет одягу та hand-made продукції, але й багато розваг, музики, їжі та напоїв. Святкову атмосферу створюватимуть команда ZAVTRA.FM, бітмейкер mka, dj Golets та MoseezuS.

Читати більше…

23 травня 2015 року – феєрія-казка «На русалчин Великдень». Це опера-балет для молоді і дорослих на музику однойменної опери М. Леонтовича в редакції М. Скорика в новій інструментальній версії Р. Стельмащука.

Читати більше…

23 травня 2015 року – фестиваль косулею АNICON. Традиційно основним дійством фестивалю стане косплей-шоу. Глядачі зможуть побачити театралізовані постановки, дефіле оригінальних костюмів і відтворених образів із мультфільмів, кінострічок та ігор. Цьогоріч особлива нагорода чекає на учасників, які перевтіляться в образи з комп’ютерних ігор, а саме відеокарта Palit GeForce GTX 960 JetStream від спонсора фестивалю – Palit Microsystems Ltd.

Читати більше…

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.