bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фестиваль «Make It Show»
24.06.2015

Два дні 27 і 28 червня Арт-завод «Платформа» - в минулому ткацька фабрика, а нині дуже популярний серед київської молоді культурно-розважальний кластер – буде приймати на своїх просторах Make It Show – масштабний фестиваль інновацій і творчості. Спробуємо розібратись, чому туди варто піти, і що цікаве там можна буде побачити?

Мапа Make It Show доволі велика, і цікавих місць буде доволі багато. Тим не менш, їх усі можна об’єднати під знаком трьох ключових напрямів: наука, поп-арт і сучасні технології. Навколо них організатори побудували усю концепцію фестивалю, при чому намагались зробити це в максимально розважальній формі.

Але про все по черзі. Свої наукові шоу на фестивалі обіцяють показати «Экспериментариум» і «Лаборатория научных развлечений «Веселая наука».  Дитяча аудиторія фестивалю без сумнівів не залишиться байдужою до цікавих наукових експериментів і тесла-шоу.

Організатори запланували ряд майстер-класів по робототехніці (це щодо питання про сучасні технології). До того ж, величезна виставкова зона фестивалю має здивувати гостей великою кількістю високотехнологічних гаджетів і пристроїв: від Google Glass і окулярів віртуальної реальності, до літаючих дронів і повноцінних роботів.

Окрім цього на фестивалі передбачена так звана галерея стартапів, на якій молоді українські стартап-проекти зможуть показати та розказати про свої нові ідеї і інновації потенційним клієнтам.

У відкритому лекторії фестивалю, з програмою якого можна ознайомитись у відповідному розділі сайту, успішні вітчизняні мейкери будуть розповідати, як достигнути успіху, якщо е гарна ідея, але не вистачає досвіду.

Усе вищесказане можна віднести до «освітньої» програми фестивалю. Але яка ж розважальна частина? Тут буде чимало цікавих моментів.

По-перше, партнерами фестивалю буде ряд київських арт-проектів, серед яких «Центр науки и искусств «DIYA», а також «Фонд развития и поддержки молодого искусства Украины Славы Фроловой», а тому цікаві картини, скульптури і арт інсталяції вітчизняних майстрів гарантовані!

Окрім того, на Make It Show очікуються світлове і неонове шоу,  а також 3d-маппінг. Музикальна сцена фестивалю має порадувати любителів якісної української музики: на протязі дня ритм всьому фестивалю будуть задавати хлопці з радіо ПЮРЕ, а на Big Bang Party в перший день, і концерті у другий буде грати жива музика.

Також організатори обіцяють можливість зустрітись і сфотографуватись зі справжніми супергероями. При чому, завдяки костюмерній прямо на фестивалі, можна буде стати супергероєм самотужки (ось він – рай для фанатів) і піднімати настрій собі і оточуючим у декількох ігрових барах і лаунж зонах.

Проект «Уличная еда» – це люди, яким варто подякувати за «Городской праздник еды» і традиційні фестивалі вуличної їжі – також являються партнерами фестивалю і будуть радувати своїми гастрономічними ізисками у фуд-корті Make It Show.

Це лише частина усієї запланованої активності на фестивалі Make It Show. Дізнатися більш детально, а також придбати білети вже зараз можна на офіційному сайті фестивалю - makeitshow.com.ua/ru

 

Контакти

  • makeitshow.com.ua/ru

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.