bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: лекція про читання, арт-пікнік, фестивалі короткометражок та українських виробників
26.06.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Львові. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних! 

Київ

26 червня 2015 року – зустріч із канадським експертом з електронного врядування та відкритих даних Жаном Нуі Лендрі. Подія буде цікава громадським активістам, депутатам, кандидатам на роль депутатів та усім, хто зацікавлений у впровадженні e-governance. Вхід вільний, реєстрація обов’язкова.

Читати більше…

26 червня 2015 року – остання цього сезону лекція про читання, присвячена німецькомовній лауреатці Нобелівської премії 2009 року Герті Мюллер. Неймовірно поетична проза, про яку необхідно говорити, й дуже незручні тексти, про які не можна не думати. Вхід вільний, реєстрація обов’язкова.

Читати більше…

26 червня 2015 року – кінопоказ «Час життя об’єкта в кадрі» Олександр Балагура. Цього тижня у кіноклубі документального кіно представлена стрічка українського режисера «Фільм про незнятий фільм». Після перегляду – обговорення.

Читати більше…

26-29 червня 2015 року – кінопоказ «Сіль землі». Протягом останніх 40 років фотограф Себастьян Сальгадо подорожував через континенти. Він став свідком основних подій недавньої історії: міжнародних конфліктів, голоду і міграцій. Сальгадо присвятив себе відкриттю незайманих територій, дикій фауні і флорі, грандіозним ландшафтам. Його новий фотопроект – данина поваги до краси планети.

Читати більше…

26-28 червня 2015 року – фестиваль українського короткометражного кіно «Відкрита ніч». Цього року відбудеться на понад 50 майданчиках в Україні та закордоном, в тому числі в зоні АТО. Вхід вільний.

Читати більше…

27-28 червня 2015 року – фестиваль офісних зомбі «На Дні ІІ». На фестивалі згадаємо, що це таке – вставати на роботу о 6.30 ранку й красти чужі бутерброди з офісного холодильника.  Ми заспокоїмо офісних зомбі, які пережили втрату офісу, і підбадьоримо тих, хто ще тримається за свої степлери обома руками.

Читати більше…

27-28 червня 2015 року – New Generation Weekend – це два веселі вихідні в парку Пушкіна. У суботу – йога, фолк-аеробіка, рукопашний бій, фітнес тай-бо й танці хастл. У неділю – вуличні танцювальні перфоманси, кундаліні йога, ушу та ролики. Традиційно на Арт-Пікніку збирається кіноклуб під відкритим небом: покажуть фільм режисера Ніла ЛаБут «Образ речей», альманах «Юність». Крім цих заходів, на Арт-Пікніку пройдуть заняття та майстер-класи і з інших 13 напрямів. Вхід вільний.

Читати більше…

27-28 червня 2015 року – фестиваль українських виробників «У пошуках MADE IN UKRAINE». Цього разу учасників буде 180 – як вже відомі всім бренди, так і нещодавні стартами зі своїми товарами. Учасники представлять найширший вибір товарів, які тільки можуть знадобитися влітку – від пляжних шльопанців і купальників до верхнього одягу на випадок прохолодного вечора.

Читати більше…

28 червня 2015 року – сімейне свято для домашніх улюбленців і їхніх господарів. Саме тут кожен шанувальник пухнастих, великих та маленьких котиків чи песиків знайде, чим зайнятися. Навіть якщо ви тільки мрієте завести тваринку! На гостей чекають: алея ветеринарної медицини, будинок лекцій та майстер-класів, алея краси, площа дресури тощо. Вхід вільний.

Читати більше…

28-29 червня 2015 року – Конгрес Активістів Культури в Атласі. На подію запрошені гості з Нідерландів, Німеччини, Латвії, США та інших країн. У вас є можливість обмінятися досвідом та знаннями з колегами активістами, менеджерами культури, митцями, представниками влади та бізнесу, знайти нові проекти і ідеї. Цього року будуть працювати за напрямками: арт-мобільність, розвиток міст, креативні індустрії, альтернативна освіта. Вхід вільний.

Читати більше…  

Львів

26 червня 2015 року – розпис велопарковки з Тарасом Кебасом. Львівський художник Taras Keb допоможе перетворити дерев’яну велопарковку на об’єкт мистецтва в публічному просторі. Приходьте подивитися, повчитися і подіяти разом.

Читати більше…

26-29 червня 2015 року – фестиваль «Давньої музики». Це єдиний в Україні фестиваль, що представляє музику різних європейських країн від середньовіччя до класики – вокальну та інструментальну, церковну і світську, оперну та ораторійну.

Читати більше…

26-29 червня 2015 року – Alfa Jazz Fest. На фестивалі представлені три локації – сцена імені Едді Рознера у Парку Культури, на площі Ринок, сцена на площі біля палацу Потоцьких. Крім того, радимо відвідати майстер-класи, зустрічі та акції, які відбуватимуться в контексті події. Традиційно пройдуть майстер-класи відомих джазових музикантів, що поділяться своєю майстерністю зі слухачами фестивалю (вхід на майстер-класи вільний).

Читати більше…

27-28 червня 2015 року – кінофестиваль «Відкрита ніч» відбудеться на Фабриці Повидла у форматі он-лайн трансляції. Фестиваль покликаний щораз відкривати нові українські імена у галузі кінематографу та телевізійного виробництва. В програмі перегляд кращих короткометражних фільмів з України та Європи, фінал пітчингу ідей українського серіалу і, звісно, традиційний фестивальний показ. Вхід вільний.

Читати більше… 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.