bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжна толока в Пирогово
25.09.2008

27 вересня 2008 року на території Державного музею народної архітектури та побуту України (с. Пирогово) відбудеться підбиття підсумків Всеукраїнської акції «Молодіжні трудові загони – 2008 р.»

Під час акції понад 300 студентів з молодіжних трудових загонів із різних регіонів України та представники земляцтв України, протягом дня будуть облаштовувати об’єкти на території музею під відкритим небом.

Не випадково акція співпала з Днем туризму, музей під відкритим небом став центром відродження національної спадщини та притягує до себе багатотисячну аудиторію туристів з України та світу. Саме тому молодь вирішила допомогти у справі підвищення статусу Києва, як європейського туристичного міста.

Почесні гості: Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко; директор Державного музею народної архітектури та побуту України Тамара Василенко, Голови земляцтв областей України.

Учасники акції: молодіжні трудові загони з Київської, Чернігівської, Черкаської, Житомирської області та м. Києва, а також представники земляцтв областей України

Запрошуються засоби масової інформації для участі у прес-екскурсії по території музею о 10.45 (зустріч біля центрального входу музею) та прес-конференції о 12.00 (в приміщенні церковно-приходської школі)

Акредитація журналістів за тел.: 8-044-226-24-89 (Олександр)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.