bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-брифінг Яніки Меріло «Запровадження Е-governance на місцях»
29.07.2015

В неділю, 2 серпня, в рамках навчальної програми «Школа Мерів» у Києво-Могилянській Бізнес-школі відбудеться лекція радника Львівського міського голови Яніки Меріло.

Під час лекції будуть розкриті наступні запитання:

  • Як електронне врядування може покращити життя нашим громадянам?
  • Яка специфіка з запровадженням Е-governance на місцях?
  • Що з досвіду Естонії може стати у пригоді в Україні?

Одразу після лекції відбудеться прес-брифінг на тему: «Перспективи розвитку “Е-governance” в українських містах та що це дасть для їх мешканців».

Лекція розпочнеться у  неділю 02.08 о 9:30 у Києво-Могилянській Бізнес-школі, за адресою: м. Київ, вул. Волоська 8/5, ауд. 410.  

Початок прес-брифінгу об 11:00. 

 

Для акредитації ЗМІ звертайтеся:

За телефоном 0939324547

За нашою сторінкою https://www.facebook.com/shkola.meriv 

***

Яніка Меріло – виконавчий директор Української асоціації венчурного капіталу та прямих інвестицій UVCA, співзасновник ICT Competence Center, експерт Агенції електронного урядування України, член ради директорів профільної спільноти українських бізнес-янголів UAngel, радник голови комітету закордонних справ Парламенту Естонії,фахівець з питань янгольських інвестицій та інформаційного суспільства.

«Школа Мерів» - це середньострокова сертифікована інноваційна програма комплексної підготовки кандидатів на зайняття посад міських голів, яку цього року відкрила Києво-Могилянська Бізнес школа разом із партнерами. У ній беруть участь 50 учасників – членів 13 команд кандидатів на посаду мерів 12 міст України. Результатом Школи будуть розроблені учасниками стратегії розвитку своїх міст.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.