bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Woodstock Ukraine, дні Японії, йога, музика під каву, charity sale, астрономія, кіно
07.08.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Львові. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних! 

 
Київ 
 
7 серпня 2015 року -  прем’єра художньо-документального фільму «Україна Багатоетнічна». Перед переглядом фільму ви зможете переглянути фотосушку світлин зі зйомок фільму, піврічної подорожі Україною, відвідати фотозону та майстер класи з гончарного мистецтва, малювання на воді «ебру-арт» та розписати на згадку еко торбину. Вхід вільний.
 
7 серпня 2015 року - велокіно: «Найпрудкіший Індіан». Організатори вирішили присвятити декілька тематичних показів близьким для нас темам, і ось перша з них, що розповідає про Берта Монро та його надшвидкісний мотоцикл. Варто захопити з собою підстилку і перекус, а також їхати на велосипеді, щоб не турбуватися про останні маршрутки й сповна насолодитися вечірнім Києвом. Вхід вільний.
 
7-8 серпня 2015 року - кінопоказ короткого метру «Єдине небо». Відчайдушні і серйозні, гумористичні і глибокі, романтичні і реалістичні - короткометражки молодих українських режисерів та зарубіжних майстрів не залишать нікого байдужими. Вхід вільний.
 
7-9 серпня 2015 року - вечірка Lazy WKND від  Південного Берега Києва. Все, що вам потрібно, знаходиться в центрі гарного міста планети Земля. Найкращий аудіосупровід, широкий пляж, комфортна тераса, лояльний бар, різноманітна їжа і найяскравіший натовп в місті. Вхід вільний.
 
8 серпня 2015 року - благодійна барахолка від Fabrika. Ця подія для тих, хто давно хотів купити або продати велосипед, сукню з бабусиної шафи, десятитомник Пастернака, парфуми «Красная Москва» або модний дизайнерський світшот, або ще щось. Будуть танцювати, знайомитися, багато обніматися і багато спілкуватися. Вхід вільний.
 
8 серпня 2015 року - літературна прогулянка «Від базару до храму: книжкові секрети Контрактової» з культурологом і києвознавцем Владиславою Осьмак. Пiд час прогулянки ви дізнаєтесь, хто з українських класиків переповів ці історії у своїх творах, а також почуєте про славетних і маловiдомих росiйських, польських та французьких авторiв, якi писали про життя, подiї та звичаї центральноi площi стародавнього Подолу.
 
8 серпня 2015 року - кінопоказ у парку Шевченка. Будемо дивитись сучасне українське кіно та спілкуватись. Ви зможете побачити 5 захоплюючих історій про людей, котрі слідують своєю дорогою та попри все намагаються змінити її маршрут. Вхід вільний.
 
8 серпня 2015 року - вечір тротуарної астрономії. Вам нададуть можливість своїми очима побачити планети і зірки в телескоп, проведуть екскурсію по зоряному небу і розкажуть про найцікавіші небесні пам’ятки. Вхід вільний.
 
8-9 серпня 2015 року - фестиваль сім’ї та спорту “Крепатура». В програмі фестивалю: виступи професійних спортсменів (кікбоксинг, хортинг, фітнес-танці), уроки самооборони і прийоми змішаних єдиноборств, майстер-класи з йоги, капоейра, пілатесу,бій морозивом, лекції зі здорового харчування й активного способу життя і багато-багато іншого. Вхід вільний.
 
8-9 серпня 2015 року - Фестиваль авторських робіт на Пейзажній алеї. На Фестивалі будуть представлені оригінальні вироби ручної роботи і кожен зможе придбати для себе та своїх близьких оригінальні та креативні подарунки. Вхід вільний.
 
8-9 серпня 2015 року - Дні Японії на Арт-Пікніку. У програмі - заняття японської для початківців (складна красива мова допоможе краще зрозуміти культуру далекої країни), чаювання – розкажуть про чай, про традиції і особливий символізм. Також є чудова можливість дізнатися більше про японські страви і напої, продегустувати їх, і, наприклад, навчитися готувати японські солодощі на майстер-клас. Вхід вільний. Читати більше…
 
Львів
 
7 серпня 2015 року - вечір фестивальної культури. Backstage. Все, що ви хотіли знати про свої улюблені музичні фестивалі матимете змогу почути з перших уст. В один вечір у вас є шанс зустріти координаторів одразу трьох мегафестів: «RеSпубліка», «Бандерштат», «Файне Місто». Розкажуть про розвиток фестивальної культури в Україні, те як вона сприяє популяризації української музики, дає можливість молодим виконавцям бути почутими, а митцям представити свої шедеври. Вхід вільний. 
 
7 серпня 2015 року - «єврейські дні у Ратуші: спільна спадщина та відповідальність». Цього разу будуть представлені проекти учасників літньої школи з єврейської історії, спрямованих на включення місць єврейської спадщини до сучасного простору міста. Над концепціями працювали молоді люди з України, Росії, Білорусі та Польщі. Вхід вільний. 
 
7 серпня 2015 року - Depeche Mode Party. Цей гурт створив власний стиль у жанрах електронної та рок-музики і є одним із найуспішніших та довгоживучих гуртів світу. Цього разу відбудеться показ відеоальбому «Touring The Angel, Live In Milan 2006».
 
7-8 серпня 2015 року - серпневі майстер-класи з йоги. Українська Федерація Йоги та Всеукраїнська Федерація Танцю святкує річницю з моменту відкриття залів у Львові. Та запрошує відвідати серію безкоштовних занять. Вхід вільний.
 
7-8 серпня 2015 року - Фортепіанні концерти Миколи Дороша. Pетро-програма, звучатимуть твори харизматичних Рея Чарльза, Френка Сінатри, Джо Кокера. В суботу - популярні джазові та естрадні хіти, композиції сучасних виконавців Стівена Кравіса і Джона Шмідта. Вхід вільний.
 
7-9 серпня 2015 року - фестиваль Woodstock Ukraine. Три дні нової та вже знаної якісної музики. Окрім музичних виступів, на відвідувачів чекають майстер-класи, театральні дійства та інші перфоманси. Метою фестивалю є згуртування мешканців різних частин нашої країни за мир, розвиток благодійного волонтерського, об’єднання різнопланових виконавців спільною ідеєю, а також розвиток масової музичної культури. Вхід вільний.
 
7-9 серпня 2015 року - тиждень іспанського кіно. В програмі найкращі іспанські фільми останніх років. Тиждень розпочнеться показом мелодраматичної комедії “Primos” (“Кузени”) про спробу молодого нареченого повернути свою кохану в день весілля.Кінопокази пройдуть у Львівському кіноцентрі завдяки Посольству Іспанії в Україні.
 
7-9 серпня 2015 року - музичні вечори у Львівській копальні кави. Музичні вечори за філіжанкою запашної кави у Львівські копальні кави. Це романтично.

 

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  •  [email protected]
  • (044) 296 1052
  •  https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.