bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Фестиваль вуличної їжі, Криївка в Києві, фестиваль #USAinUA, Гонка нації, PLACE Weekend
14.08.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Вінниці. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних! 

Київ

14-16 серпня 2015 р. – Тринадцятий Фестиваль вуличної жі, присвячений морю. З південних морів обіцяють приїхати грецькі солодощі: турта, паста, баклавас – і це далеко не весь асортимент із меню олімпійських богів.

Читати більше…

15 серпня 2015 р. – Асоціація велосипедистів Києва проводить майстер-класи з обслуговування велосипеда в домашніх умовах. Під час майстер-класу будемо вчитися заклеювати камери, чистити і мастити ланцюг, налаштовувати сідло та гальма – на власних велосипедах.

Читати більше…

15-16 серпня 2015 р. – у Києві з’явиться своя «Криївка». Проте це буде не ресторан, як у Львові, а фестиваль. У програмі – козацькі розваги, майстер-класи, літературні читання, демонстрація історичних убрань та ярмарок.

Читати більше…

15-16 серпня 2015 р. – фестиваль #USAinUA, де гості зможуть скуштувати традиційні страви американської кухні, послухати і станцювати кантрі, рок-н-рол і джаз, подивитися на ретро-автомобілі.

Читати більше…

15-16 серпня 2015 р. – на території мототреку «Пирогово» відбудеться другий етап захоплюючих змагань «Гонка нації». Крім уже знайомої багатьом траси «Забігу Сили» довжиною 5 км, цього разу буде задіяна складна траса «Забігу Волі» 13 км.

Читати більше…

15-16 серпня 2015 р. – масштабний Благодійний фестиваль-ярмарок «RAY BAND Street Art Festival», мета якого – пропаганда street-art культури в Україні, а також збір коштів для лікування поранених із зони АТО.

Читати більше…

15-16 серпня 2015 р. – усім бажаючим пропонують  продегустувати та придбати мед та інші продукти бджільництва різних регіонів України.

Читати більше…

Вінниця

15 серпня 2015 р. – майстер каверів THE FRISSON запрошує до арт-пабу BEEF-EATER.

Читати більше…

15 серпня 2015 р. – для Вас гратиме гурт Bagiroff Band у Biker City Pub – пабі, інтер'єр якого пронизаний духом мотоциклів.

Читати більше…

15 серпня 2015 р. – більше десяти українських богатирів на чолі з найсильнішою людиною світу, Василем Вірастюком, будуть змагатися між собою на відкритому чемпіонаті Вінниці зі стронгмену!

Читати більше…

15 серпня 2015 р. – PLACE Weekend – поєднання музики та різноманітних розваг на воді та березі. Якщо хочете відпочити на природі і не можете обрати місце, Вам точно сюди.

Читати більше…

Підготувала Ольга Кавецька 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.