bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літо в Запоріжжі проводжатимуть Фестивалем щастя
20.08.2015

Останньої суботи цього літа, 29 серпня, в Запорізькому центральному відпочинку «Дубовий Гай» знов відбудеться велике комплексне свято для всієї родини - Фестиваль щастя.

З 14:00 на головній парковій галявині на всіх мешканців і гостей міста очікуватимуть благодійний ярмарок і безкоштовні майстер-класи, тренінги та виставки, дегустації та боді-арт, конкурси та міхенді, буккросинг та зорбінг, ярмарок професій і квест.

Для тих, хто дбає про життя своє й оточуючих, Головне Управління ДержСлужби з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області в ігровій формі навчатиме надавати першу долікарську допомогу, гасити пожежі та попереджати вибухи.

Також, дорослі й діти зможуть долучитись до акції «Польова Пошта» - передати через волонтерів святкові листи та листівки українським бійцям на передову. Також, в рамках національної акції, на Фестивалі відкриється одноденний пункт прийому пластикових кришечок з подальшим виготовленням з них протезів для постраждалих учасників  АТО.

А о 18:00 на головній сцені «Дубовки» розпочнеться Гала-Концерт відкритого міського конкурсу талантів «Голос Запоріжжя».

Вхід на Фестиваль щастя та концерт - вільний.

Організатор проекту - Молодіжна Організація «Наше щасливе життя» за підтримки Творчого об’єднання «СтихіЯ», корпоративних й державних організацій.

Контакти

  • vk.com/happyzp

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.