bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Велосипедистів Полтави знову запрошують на спільний сніданок перед роботою
15.09.2015

У Полтаві вдруге за цей рік відбудеться акція «Велосипедом на роботу», яка проходить під назвою «Ранкова велокава» і має на меті популяризацію велосипеда як повноцінного альтернативного виду транспорту на кожен день, що сприяє сталому розвитку міста. Для цього велосипедистам у цей день надають знижки лише за те, що вони приїхали на роботу на «двоколісному» транспорті. Акція має на меті звернути увагу полтавців на проблему мобільності населення у містах та акцентувати на раціональному використанні автомобілів, а також звернути увагу роботодавців на необхідність створення необхідних умов для тих, хто обирає цей різновид міського транспорту. 

Акція проводиться у рамках проведення у Полтаві Європейського тижня мобільності

Починаючи з 7:30, велосипедисти зберуться на спільний сніданок у центрі Полтави біля “Львівської кав’ярні” (вул. Жовтнева, 32) , щоб познайомитись та випити кави.

Партнери акції:

- “Львівська кав’ярня” (надає знижку на каву 10%, а також безкоштовне частування для велосипедистів)

- Кейтеринг-служба “Дом.Кафе” (надає 50% знижку на свою продукцію)

Організатори акції запрошують усіх представників бізнесу підтримати цю акцію та запропонувати свій бонус, частування чи знижки для клієнтів, які в цей день завітають до вашого закладу на велосипеді.

Використовуючи велосипед як транспортний засіб, мешканці міста піклуються не лише про власне здоров’я, але й про екологію нашого міста, зменшення шумового та атмосферного забруднення.

Подія у Фейсбуці: http://on.fb.me/1QCa7UF

Подія ВКонтакті: https://vk.com/event95531352

Фото з минулої акції (18 червня): http://on.fb.me/1URy3cI

Європейський тиждень мобільності (ЄТМ) – свято раціонального розвитку транспорту. Щороку з 16 по 22 вересня його святкують у понад 2 тисячах міст Європи, щоб показати, що використання приватних автомобілів потрібно зменшувати, а використання громадського транспорту, велосипедів – збільшувати.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.