bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-класи про конфлікт і розбудову миру на форумі «Ukraine Lab»
21.09.2015

22 вересня з 9.30 по 13.00 в «Арена Центрі» по вул. Незалежності, 46 відбудуться лекції та майстер-класи від експертів, присвячені побудові миру у постконфліктних регіонах Грузії, Молдови, Росії та України.

У другому форумі «UkraineLab: Візії для побудови миру і нова роль громадянського суспільства і культури» візьмуть участь 70 учасників з різних регіонів України та 20 учасників з країн ЄС. Представники громадського й державного сектору, культурної та політичної сфери України, ЄС і сусідніх країн працюватимуть над візіями розвитку громадянського суспільства і культури в Україні. Своїми баченнями поділяться на дискусії-обговоренні 23 вересня о 15.00.

Ukraine Lab – це міждисциплінарна платформа для мережування та міжсекторального співробітництва для агентів змін і мозковий центр, де можуть народжуватися візії та інновації для громадянського суспільства й культури.

З 12:00 Майстер-класи експертів (всі відбуватимуться одночасно)

Марта Гавінек-Дагаргулія «Роль громадянського суспільства в підтримці жертв війни – теорія та практика»

Максим Піжевський «Примирення Молдови і Придністров’я та уроки для України»

Ярослав Мінкін «Чи бачили ви Буратіно?»: дослідження стереотипів щодо ВПО в Україні»

Сергій Тєрєщенков «Робота громадянського форуму «ЄС – Росія». Можливості співробітництва українського та російського громадянського суспільства»

Бхавеш Пател «Складність & Конфлікт»

Ольга Коцька «Найкращі практики секторної співпраці в культурі та розвитку громад на прикладі програми Tandem»

Форум «UkraineLab: Візії для побудови миру і нова роль громадянського суспільства і культури» проходитиме з 21 по 24 вересня в Івано-Франківську в рамках 13-го міжнародного MitOst-фестивалю.  Форуми «Ukraine Lab»  організуються німецькою спілкою MitOst та українською неприбутковою організацією «Інша Освіта» в рамках проекту «Діалог заради змін» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.