bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Поїздка в Станично-Луганський район очима культурних активістів. Відкрита зустріч
29.09.2015

Група культурних активістів «Новий Донбасу» щойно повернулася зі шкіл Луганської області. Своїми враженнями та думками від поїздки вони готові поділитися для реалізації нових ідей під час відкритої зустрічі у четвер, 1 жовтня, 20:00, Будинок вільних людей, вул. Кирилівська, 13Д.

Поїздка в Станично-Луганський район ставить запитання: те, що ми бачимо, — це війна або те, що ми бачимо, — це мир? Або, наприклад, що ми можемо називати занедбаністю в цьому випадку? Поїздка взагалі ставить запитання. Іноді стверджується відповідями. Поділитися питаннями і відповідями — природний мотив зустрічі, будь-якої зустрічі. Ми називаємо себе культурними активістами і є частиною організації “Новий Донбас”. З 15 по 25 вересня ми їздили в Станично-Луганський район Луганської області працювати в трьох школах: кіндрашівській школі, ніжнєтеплінській школі і школі в Плотині. Ми запрошуємо вас розділити наші запитання і відповіді, що виникли разом з поїздкою.

Громадська організація «Новий Донбас» створена з метою допомоги жителям маленьких міст Сходу України відновлювати їхнє життя та інфраструктуру після бойових дій. Пріоритетним завданням проекту є відновлення будівель соціального призначення, таких як школи та лікарні. Проект також має культурну та освітню складову, яку втілюють в життя спеціалісти– культурні активісти та професіонали інших спеціальностей, а також психологи та правозахисники. Ми плануємо низку двотижневих поїздок у міста на Сході України для вирішення цих завдань. 

Контакти

  • Громадська організація «Новий Донбас»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.