bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовні науково-практичні семінари та клуби англійською мовою
29.09.2015

Ресурсний центр для викладачів англійської мови, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує викладачів загальноосвітніх та вищих навчальних закладів, студентів і всіх охочих на науково-практичні семінари та засідання Молодіжного дискусійного та кіноклубу.

Участь у заходах безкоштовна!      

Детальна інформація на сайті: www.etrckyiv.com

  • Перша сертифікатна серія вебінарів з методики викладання англійської мови для викладачів та майбутніх викладачів. (Офіс освітніх програм Держдепартаменту США) продовжиться в жовтні та листопаді. Учасники, які відвідають чотири вебінари з шести, отримають сертифікати.
  • NEW! Учасники семінарів американського викладача-методиста Сенеки Раян, які відвідають 5 семінарів в період з жовтня по грудень 2015 року, отримають сертифікати.

Запрошуються всі охочі! 

Заходи з методики викладання і вивчення англійської мови

П’ятниця, 2 жовтня, 16:00-17:30 «Принципи використання методики Монтессорі при викладанні англійської мови як другої іноземної»

Презентер:Сенека Раян, викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США.

На своєму першому в цьому навчальному році семінарі в Ресурсному центрі Сенека Раян, викладач-методист зі Сполучених Штатів Америки, розкаже про себе і свій досвід викладання по методиці Монтессорі в США, Германії, Мексиці та Кореї. Учасники семінару також обговорять основні принципи цієї методики, після чого на практиці застосують теорію Монтессорі, виконуючи завдання.

Середа, 7 жовтня, 15:00-16:00, Вебінар «Спів-викладання: Стратегії для обміну і вдосконалення досвіду» з американським викладачем-методистом Емі Ганною

П’ятниця, 16 жовтня, 16:00-17:30 «8 чудових вправ на аудіювання при викладанні англійської мови як другої іноземної»

Презентер:Сенека Раян, викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США.

Це буде перший семінар з серії «8 Чудових» на якому Сенека та учасники виконають деякі прості, але цікаві вправи на аудіювання, які мотивуватимуть студентів до співпраці та розширення свого словникового запасу.

Середа, 21 жовтня, 15:00-16:00, Вебінар «Дізнавайтесь! Обмінюйтесь! Використання різноманітних інструментів для обміну передовим досвідом та матеріалами на всіх континентах» з американським викладачем-методистом Раяном Брюксом

П’ятниця, 23 жовтня, 16:00-17:30 «Дослідження уроку: спільні стратегії для вчителів» (“Lesson Study: Collaborative Strategies for Teachers”)

Презентер:Сенека Раян, викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США.

Це буде теоретичний семінар, на якому Сенека та учасники розглянуть японську систему «Дослідження уроку (Lesson Study)». Слухачі обговорять методи спільної роботи для вчителів та попрацюють у групах, щоб знайти рішення до викладання складних тем та інших проблем в класі.

П’ятниця, 30 жовтня, 16:00-17:30 «8 чудових технологічних інструментів, які можна використовувати при викладанні англійської мови як другої іноземної»

Презентер: Сенека Раян, викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США.

Це буде другий семінар з серії «8 Чудових». Сенека та учасники обговорять використання технологій в класі і розглянуть різні технологічні інструменти для викладачів і студентів різного віку і рівня підготовки.

Запрошуємо викладачів, студентів та старшокласників на 

Засідання Дискусійного клубу

Вівторок, 13 жовтня, 16:00 – 17:30 Дискусійний клуб: «Планування майбутньої кар’єри: Я знайшов нову роботу! Що далі?»

Спікер/ Тренер: Володимир Грудінін, бізнес-аналітик у галузі організаційних змін, консультант міжнародних корпорацій і новостворених компаній з питань поглинання/злиття і швидкого зростання.

На дискусійному клубу презентер Володимир Грудінін розкаже про кроки, які необхідно зробити на новій роботі, щоб побудувати кар’єру своєї мрії.

Засідання Жіночого клубу

Понеділок, 26 жовтня, 15:00 – 17:00 Майстер-клас з виготовлення картини з вовни

Модератор: Анна Супрун, психолог, рукодільниця 

Потрібен попередній запис!

Молодіжний кіноклуб

Щочетверга (1, 8, 15, 22 та 29 жовтня) з 15:00 до 17:30

Кіноклуб запрошує викладачів, старшокласників та студентів познайомитися із кращими зразками американського кіно. В програмі кіноклубу перегляд фільмів англійською мовою з субтитрами (англ.мовою). Щоразу після перегляду фільму відбуватиметься його обговорення. 

Четвер, 1 жовтня  – «Король говорить»

The King’s Speech») (2010) (118 хв.) with English subtitles

Четвер, 8 жовтня – «Щоденник няні»

The Nanny Diaries») (2007) (105 хв.) with English subtitles

Четвер, 15 жовтня  – «Готель «Меріголд». Заселення триває»

The Second Best Exotic Marigold Hotel») (2015) (122 хв.) with English subtitles

Четвер, 22жовтня – «Жінка мандрівника у часі»

The Time Traveler’s Wife») (2009) (107 хв.) with English subtitles

Четвер, 29 жовтня  – «Сонна лощина»

Sleepy Hollow») (1999) (105 хв.) with English subtitles 

Для участі у заходах зареєструйтесь, будь ласка, по телефонам: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Семінари та клуби відбудуться в приміщенні  Ресурсного Центру за адресою:

Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.