bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вільна дискусія «Майбутнє юридичної професії: погляд студентів-правників»
07.10.2015

Нам неважливо, чи ти лише починаєш свій шлях у світі юриспруденції і не знаєш, ким саме хочеш будеш, або ти вже на вищих курсах і тобі не терпиться вирватися з вишу і почати працювати. Ми хочемо, аби ти зробив свій вибір і розповів нам, чого ти очікуєш від майбутньої професії, чому ти її обрав та як ти хочеш себе реалізовувати. 

А допоможуть нам це зрозуміти цікаві спікери - представники популярних у юриспруденції напрямків, які заохотять тебе до діалогу. Один з них - Сергій Гребенюк,  радник ЮБ “Єгоров, Пугінський, Афанасьев та партнери”. У рамках дискусії Сергій розповість про виклики, з якими стикаються практикуючі адвокати нашої країни, розкриє основні секрети підготовки до судового засідання та підкаже основні засади побудови успішної кар’єри.

Тому приходь на наш захід і дізнайся, як зробити своє ім’я відомим в усьому юридичному світ та як використати свої професіоналізм, успішність та майстерність, щоб дістатися вершини!

Ти отримаєш відповіді на всі питання, які цікавлять тебе як майбутнього юриста, від людей, для яких юридичний бізнес - це не робота, а спосіб життя!

Унікальна можливість приєднатися до відкритої дискусії між найамбітнішими колегами, зацікавленими в особистісному розвитку та здоровій конкуренції!

Участь у заході безкоштовна.

Реєстрація відбувається за посиланням.

Місце проведення: м. Київ, вул. Володимирська, 60 - Київський національний університет імені Тараса Шевченка, ауд. 329

Контакти

  • Вікторія Гурська
  • PR-менеджер Ліги студентів АПУ
  • [email protected]
  • 063-344-34-63

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.