bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуємо на перегляд фільму «Як ми будували мир»
13.10.2015

24 жовтня, о 17:00, у Американському домі (вул. Миколи Пимоненка, 6) відбудеться прем’єрний показ фільму Громадської Організації «Новий Донбас» під назвою «Як ми будували мир».

За останні півтора роки Україна зіштовхнулася із викликами, які раніше ми не могли собі навіть уявити. Перед багатьма громадянами дуже гостро постало питання: «А чим я можу допомогти?». Окрім того, в суспільстві виникло багато інших питань, як то: чому так сталося? чим увесь цей час займалася держава? і як тепер будувати мир та налагоджувати діалог?

Із цими питаннями група волонтерів, які назвали себе «Новий Донбас», відправилася у школу міста Миколаївка, Слов’янського району Донецьокої області. Улітку 2014 місто пережило бойові дії. Разом із фізичною допомогою волонтери привезли культурні активності - театр, малювання, кіно та багато інших. Та найголовнішим інструментом для налагодження діалогу стало просте людське спілкування. 

Цей фільм про те, як народжувалася довіра, дружба, як зникали упередження, як змінювалася свідомість і як проста усмішка та слово розуміння принесло плоди у стократ. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.