bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фестиваль театрів та психологічної імпровізації MOMENTUM
23.10.2015

Радо запрошуємо Вас приєднатися до унікальної події - Фестиваль театрів та психологічної імпровізації MOMENTUM, що відбудеться цієї осені у Києві 21 та 22 листопада 2015, Національний центр Довженко (вул. Васильківська,1. м. Голосіївська, вихід праворуч).

Ми підготували для ВАС нестандартний формат фестивалю, де театральні вистави відбуватимуться у форматі нон-стоп та будуть доповнені майстер-класами від метрів психологічних напрямів і гостей фестивалю.

На Вас чекають

• перфоманси (життєві історії)
• плейбек театр
• театр імпровізації транзактного аналізу
• театр сучасного танцю
• соціодрама
• цікаві майстер-класи

Художники, дизайнери, музиканти, співаки та письменники надихатимуть ВАС, учасників, завдяки імпровізації відчути смак життя і стати актором чи режисером своєї життєвої історії.

У рамках фестивалю у партнерстві з громадською організацією Eleos-Україна та Синодальним відділом соціального служіння і благодійності УПЦ Київського Патріархату проводимо благодійну лотерею, лотами якої будуть картини, створені за допомогою незвичайних технік – фрактального малювання та фелт-акварелі. Кошти, зібрані на аукціоні, будуть направлені на допомогу Відділенню для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням функції опорно-рухового апарату (якщо коротко – Дитячому Міському центру епілепсії).

Арт-зона представлена виставкою українських художників «Радість Буття». Картини українських художників об’єднані ідеєю відображення світлих, яскравих моментів життя, що наповнені гармонізуючою енергією. Головне завдання виставки – надихнути на творіння, надати творчого імпульсу. «Реальність многофактурна і текуча, та якою вона буде для вас – залежить від вашого настрою», – впевнені організатори.

Дитяча зона буде представлена у вигляді театру імпровізації, де діти зможуть імпровізувати як актори, художники, співаки та кулінари. Конкурсна програма та аніматори, які познайомлять діток з темою імпровізації через всі грані мистецтва. Ми готуємо сюрпризи і будемо розкривати їх на нашій сторінці.

Фуд-корт та вироби хенд мейд дозволять забрати додому частинку «батарейок» фестивалю, і підзаряджатися енергією щастя й творчості будь-якого часу.

На нашому фестивалі Ви зможете:

• стати актором, а можливо й режисером своєї життєвої історії
• отримати нові знання
• створити картини за допомогою незвичайної техніки фрактального малювання
• зарядитися позитивом і гарним настроєм
• взяти участь у благодійному аукціоні
• поповнити свій «банк» картинок щастя і імпульсу життя.

Друзі, приєднуйтесь до нашого Фестивалю театрів та психологічної імпровізації – MOMENTUM !!! Імпровізуйте, знайдіть свій Імпульс Життя!!!

Ідеологи та організатори проекту

Роксана Ящук – практичний психолог, кандидат у транзакційні аналітики в галузі психотерапії (trainee CTA-P), коуч. Член Української асоціації транзакційного аналізу – УАТА / ЄАТА.
Автор розвиваючих ігор, тренінгів та терапевтичних програм для жінок. Організатор і керівник проекту – Школа Розвитку Особистості «ЯРА» ™. 

Марія Фабрічева – сімейний психолог, консультант-ментор для жінок. Член Української асоціації транзакційного аналізу – УАТА / ЄАТА; кандидат у транзакційні аналітики в галузі психотерапії (trainee CTA-P). Дійсний член Професійної психотерапевтичної ліги; сертифікований арт-терапевт. Керівник проекту «Центр ресурсного розвитку« М-Арт »». Постійний експерт з сімейної психології та психології жінок в ЗМІ. Автор розвиваючих тренінгів та терапевтичних програм. www.fabricheva.com.ua

Со-організатор фестивалю – Катерина Булгакова – сертифікований транзакційний аналітик Європейського реєстру в галузі психотерапії – СТА-P-ЄАТА, попередній тренер і супервізор в області психотерапії – PTSTA-P-ЄАТА

Квиток на фестиваль можна купити вже сьогодні за спеціальною ціною жовтня http://2event.com/ru/events/314726

Офіційна сторінка фестивалю: www.facebook.com/impulseKiev

Сторінка події: www.facebook.com/events/843266912376919/

Про фестиваль: https://www.youtube.com/watch?v=57TtfHBJVbM&feature=youtu.be

З питань піар і медіа підтримки, будь ласка, звертайтесь:
Ніна Лахно, 0993167997, [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.