bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційна кампанія «Чистий четвер»: екологічні цінності
26.10.2015

ГО «Фонд «Відкрита політика» спільно з Посольством Франції запрошує долучитися до промо-кампанії приуроченої 21-й сесії Конференції Сторін Рамкової конвенції Організації Об’єднаних Націй про зміну клімату, яка відбуватиметься 30 листопада - 11 грудня 2015 р. в Парижі.

Інформаційна кампанія є циклом регулярних щотижневих (пропонується четвер) прес-конференцій в Національній агенції «Укрінформ» під загальною темою «Від екології цінностей - до екології Всесвіту: виклики в умовах глобальних змін клімату». Одночасно, виходитимуть тематичні програми на одному із каналів суспільного мовлення, інтерв’ю, блоги на порталі LB.ua, матеріали на інших медіа-ресурсах. Щотижня відбуватимуться обговорення окремого аспекту теми, долучитися до  яких запрошуємо політиків, науковців, дипломатів, публічних осіб, всіх небайдужих.

Заходи:

- 29 жовтня. Презентація інформаційної кампанії «Чистий четвер» в НАУКМА під час Міжнародної конференції «Кліматичні зміни та охорона навколишнього середовища, виклики для сучасного міста» у рамках COP21 за участю експертів з Франції та України.

- 30 жовтня. Науково-популярні лекції експерта з Франції пані Клое Марішаль-Шеваньє, викладача геохімії Ліонського університету 1 імені Клода Бернара для юних науковців. 

- 5 листопада - 10 грудня. Проведення щочетверга шести тематичних прес-конференцій в Національній агенції «Укрінформ», за участю вчених, політиків, дипломатів, експертів, представників місцевої влади, активістів, відомих митців. Учасниками конференцій також будуть - Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон та Посол України у Франції Олег Шамшур, народні депутати України. Передбачаються також скайп-конференції з експертами з різних регіонів України, а також з Франції, Польщі, ін. країн.

- Одночасно, щочетверга на одному із каналів Суспільного мовлення, інших ресурсах виходитимуть науково-популярні програми, блоги, метою яких є донесення ідеї важливості зміни свідомості людини. Тематика - різна, включає і поради метеорологів: чиста вода, вплив метеорології на ведення сільського господарства, метеозалежність людини інші.

- 9 листопада.  В агенції «Укрінформ» круглий стіл до Всесвітнього дня науки в ім’я миру , який відзначається 10 листопада. Одна з панелей – «Роль науки для прийняття політичних рішень з проблем глобальних змін клімату»

- 28-29 листопада. “Науковий Еко-вікенд” для всієї родини від Міжнародної зеленої школи, УкрГМІ, Французького інституту в Україні, Київського палацу дітей та юнацтва, Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Національної організації скаутів України, за підтримки посольства Франції та МАН України. В програмі: наукові експерименти, майстерня прогнозу погоди, складання мап, науково-популярні лекції, метеобій, еко-квест та розвиваючи ігри, екологічна ігротека, майстер класи.На завершення свята дитячий спектакль про довкілля.

- 17 грудня. Підсумкова пресс-конференція та круглий стіл (узг).

Промо інформаційної кампанії розпочалося ефірами 15 та 22 жовтня на радіо «Промінь» з академіком, астрономом Климом Чурюмовим, метеорологом Світланою Краковською.

Контакти

  • ГО «Фонд «Відкрита політика»
  • Координатор - Анжеліка Зозуля
  • +38 063 329 59 35
  • http://ptahy.com.ua/index2.php

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.